ozaman bendende bir selam
Reklamlar
-
aramıza hoşgeldiniz evet kkorhan28 ni dediği gibi bobcat teknik olarak güzel motor özelliklerini inceleyin
Reklamlar
-
sanırım eski üyesin bişey öğrenmek istiyorum profil resmi nasıl yaparım
-
lady_macbeth adlı üyeden alıntı
sanırım eski üyesin bişey öğrenmek istiyorum profil resmi nasıl yaparım
Forum bölümüne git ordan kendi nickine gir ve açılan sayfada browse yazan kutuya tıkla ordan resmi seç ve değişiklikleri kaydet.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
çok mersi korkut bu yardımını hiç unutmıcam ..
-
oo bi hanımefendi motor kullanıcısı daha aramıza katılacak inşallah
ehliyetin hayırlı ugurlu olsun
umarım istedigin motora kavusursun
-
hoşgeldin.....................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
oo bi hanımefendi
motor kullanıcısı daha aramıza katılacak inşallah
ehliyetin hayırlı ugurlu olsun
umarım istedigin motora kavusursun
çok teşekkür ederim Aygül umarım sizler kadar iyi olurum en büyük hayalimdi çok az kaldı şuanda maddi anlamda sıkıntı yaşadığım için motor almak biraz zor ama arkadaşlardan bir tur atıyorumm.
-
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
yaa motorum olsunda park hlinde olsun önemli değil en çok istediğim motorda vespa..korkut artık senin arkana otururum yapck bişey yok arabamda yok..:D
-
yaa motorum olsunda park hlinde olsun önemli değil en çok istediğim motorda vespa..korkut artık senin arkana otururum yapck bişey yok arabamda yok..:D
Tabii neden olmasın artcı olarak alabilirim seni hem yeni arkadaşlıklar edinirsin ve bir çok bayan motosikletçi arkadaşlarımızda var aramızda tanışırsın...
-
çok memnuniyet duyarım sanırım iyi dostluklar beni bekliyor burda..
HERKEZE BİR KERE DAHA SELAM OLSUNNNNNN..:D
-
çok memnuniyet duyarım sanırım iyi dostluklar beni bekliyor burda..
HERKEZE BİR KERE DAHA SELAM OLSUNNNNNN..:D
Hangi semtte oturuyorsun.
-
-
beylikdüzü
Beylikdüzü'ne yakın arkadaşlarmız var avcılarda
-
hadi yaaa ne güzel naasip olursA onlarda tanışırız..
-
hadi yaaa ne güzel naasip olursA onlarda tanışırız..
İnşallah.
-
buarda resmi koymayı başardım sAOL:D
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
buarda resmi koymayı başardım sAOL:D
Rica ederim.
Akileos adlı üyeden alıntı
aaaaa seni başkasına yar etmem senin artçın benim...kıskanırımmmm
Len sen belamısın yok olm sen çok künefe yiyorsun olmaaaaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler