bunların fşyatları nekadar ve şehirdışına çıkılırmı bunla ayrıca ben kredi kartına taksit istemiyorum senetle olsa olmazmı??
Merhaba Hoşgeldiniz.
Ben de Beylikdüzündeyim.
Buralarda kartsız taksit yapacak yer malesef zor bulunur.
Fakat 1000 Lira kadar toparlayabilirseniz, güzel bir ikinci el bulur, acemiliğinizi atana kadar kullanırsınız.
Keyifli sohbetler...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
teşekkürler yani bulamaya çalışıcam olmazsa kredi kartıyla alıcam.kışın fşyatlarda düşme olur değilmi arkadaşlar??
Hoşgeldin..
Kadın erkek fark etmiyor, hepimiz iki kolumuz ve iki bacağımızla kullanıyoruz motorumuzu.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben zaten anlatamadım tubacım nedense bu sitede sürekli bir yanlış anlaşılma oldu benim iin dili henüz çözemedim,ben kendimden değil trafikteki hanzolardan korkuyorum özellikle istanbulda bu çok daha fazla oluyor
Korkma korkma Cesur ol sen, motorcusun. Höt dedin mi sen irkiliversin millet. Kimse seni yanlış anlamadı, sen takma kimseyi. Takıl kafana göre. Burası süperdir. Öyle olmasa 4 buçuk yıldır ne işim olurdu değil mi ?
ben tekwando türkiye 2.siyim bayanlara edilen sarkıntılıklar hiç hoş değil elbet birini indirip döverim o and olur zatende hani oda bi ana kuzusu insan evladı.. ama asla kadınları ezdirecek bi laf ve kelimeye tahamülüm yoktur asla tevazu gösteremem..alışmaya çalışıyorum umarım beni ilk anlayan sen olmazsın canım..
Şu bayan kelimesini kaldır anlaşalım Kadın de, diyemiyorsan hatun.. Bayan sadece hitap şeklidir...
bayan bir kitap dilidir konuşma dilinde hatun ve kadın derim merak etme anlaşırız
Hoş geldin.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hoş geldin aramıza Katılımcı olman dileğiyle..İstanbul Mt olarak gezilerimiz oluyor sizide bekleriz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hoşgeldin
kanuni bobcat düşünmez misin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)