Arkadaşlar benim boyum 182 kilo ise 95 kiloyum cbr 125 i kullanmamda bir sakınca varmı ben bu motorla fazla uzun yol yapmayacağım bir sıkıntı olurmu acaba cvblarınızı bekliyorum lütfen...
Arkadaşlar benim boyum 182 kilo ise 95 kiloyum cbr 125 i kullanmamda bir sakınca varmı ben bu motorla fazla uzun yol yapmayacağım bir sıkıntı olurmu acaba cvblarınızı bekliyorum lütfen...
Motorun üzerine otur bak bakalım rahat mısın hatta olmadı resim çeksinler seni motorun uzerındeyken bir de öyle bak. İçine siniyorsa al bak keyfine o küçük dedi bu büyük dedi diye kafanı çok yorma sen rahat ettiysen beğendiysen binersin.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
bnce alma
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Motor küçük kalır gibi
benım boyum 190 ben bı oturdum arkadaslar hala motora otursana dıyolar :D
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
şahsi fikrim honda cbr 125r bayanlara daha çok yakışıyor. tabi zayıf ve 170 cm boya kadar olmak kaydı ile. bir erkeğin alması için 165 altı boy ve ortalama 55-65 kilo olması gerekir. aksi takdirde çok abes duruyor.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
benim boyum 1.76 kilom 70 gayette normal duruyo ama 185cm ve üstünü bilemem sana şöyle cbf 250 yakışır bence
Bence bul bir cbr 125 bin motosiklete dene o zaman anlarsın olup olmadığını
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Altında baya cılız kalır gibime geliyor. Motor rahat çeker ama görüntü olarak pek hoş olmaz.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Arkadaşlar honda nın görüntüsü hoşuma gidiyor ama daha olmadı deneyeceğim denemeden almıyacağım bilgileriniz için teşekkurler...yamaha ybr 125 lik nasıl durur ona yakışırmıyım...
[QUOTE=yenilmez5454;1805251]Arkadaşlar honda nın görüntüsü hoşuma gidiyor ama daha olmadı deneyeceğim denemeden almıyacağım bilgileriniz için teşekkurler...yamaha ybr 125 lik nasıl durur ona yakışırmıyım...[/QUOTE]
moto butik gibi
sen yakışırsında motor yakışmaz
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
peki arkdaşlar yamaha ybr 125 mi yoksa honda cbr 125 mi daha iyi farklı motorlar ama hangisi daha iyi durrur bende
önemli olan boy kilo değil üstünde kendini nasıl hissetiğin.kırmızı cbr 125 al.bence
CBR 125 ; 1.75 üzerinde biraz sırıtıyor gercekten! Özellikle Koltuk kısmının dar olusu bu uzunluktaki kişiler için rahatsız olabiliyor...
YBR mi CBR mi dersen YBR de CBR da sırıttığın kadar sırıtmazsın; Cünkü cok dikkat edilen bir motor değil. Fakat CBR GÖrenler dönüp bakıyor nedir bu diye ve üzerinde kalıplı birisini görünce cok ufakmıs diyorlar...
Yine de seçim senin arkadasım; ama Biraz şık bir motor olsun dersen; kesinlikle cbr al derim sana
Fakat motorun tipi önemsizse; YBR'yi tek gecerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ikisi de sırıtır sana hyo 250 lik gider 125 istiyorsaan yamaha r125
yok usta benim alacağım motor 125 lik olacak görüntüsü güzel olacak bu gidişle honda diyeceğim gibime geliyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)