Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Teşekkürler ve merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 f650gs
    Öncelikle moto bilgiler kısmında emeği bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
    Hemen konuya gireyim f650gs ile motosiklete başladım.1,5 yıl boyunca gerek sizin siteniz gerek başka sitelerde yazılanları takip ederek ve tanıdığım motosiklet kullanan arkadaşların kafasını yiyerek bu motosikleti başlangıç motoru olarak seçtim.Konuya 125 lik ya da 250 lik bi makinayla başlaman gerekirdi diye mesaj atacak arkadaşlardan ricam hiçbirşey yazmamaları.Henüz çok yeniyim ama moto bilgiler kısmında yazılanlar gerçekten iyi ve bana çok faydası dokundu.Tekrardan herkeze selamlar.Aranıza katılmak güzel...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hoşgeldiniz.
    F650gs çok güzel bir motor bende çok beğeniyorum, hatta almak istediğim bir motor. güle güle kullanın..
    iyi forumlar

NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    aramıza hoşgeLdın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------

bide ismini cismini yazsaydın daha ıyı olurdu :D
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

Motosikleti
    2007 f650gs
    İsim okyar arkadaşım.Cisim kısmını biraz daha açıklarsan onları da yazabilirim. ;)

NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    Alıntı okyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsim okyar arkadaşım.Cisim kısmını biraz daha açıklarsan onları da yazabilirim. ;)
    =) memnun oLdum okyar... cisim kısmı ise semt falan hangi mt il grubuna dahilsin bakaLım =)
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    aramıza hoş geldin dostum .. iyi eglenceler dilerim
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    2007 f650gs
    Alıntı NeTMaViSi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    =) memnun oLdum okyar... cisim kısmı ise semt falan hangi mt il grubuna dahilsin bakaLım =)

Arkadaşım Antalya'da yaşıyorum.Burada şehrin bir ucundan bir ucuna gitmen 30 dk.nı bile almıyacağı için semtin bir önemi olduğunu sanmıyorum. Perge bulvarı denen bi yerde oturuyorum.Kusura bakma 4,5 yıldır buradayım ama belli başlı yerler harici antalyada ki semt isimlerini hala bilmiyorum.Antalya lı arkadaşlar daha iyi bilir ama benim için hala dönerciler çarşısından başlayıp ta cender otele kadar olan yer ışıklardır. aemk a üye oldum ama henüz herhangi bir etkinliklerine katılamadım.Dediğim gibi henüz çok yeniyim.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hoşgelmişsiniz... yapabildiğiniz müddetçe sorun yoktur. başarabilirsinzi ama sabrı elden bırakmamak gerekir
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    2007 f650gs
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgelmişsiniz... yapabildiğiniz müddetçe sorun yoktur. başarabilirsinzi ama sabrı elden bırakmamak gerekir
    Hoşgördük arkadaşım.Sabırlı olduğumu düşünüyorum çünkü motoru aldıktan sonra 5 gün binmedim.Kıyafetleri tamamlamam ve motor koruma demiriyle 10.000 bakımını halletmem gerekiyordu.Uzun süredir sitenizi takip ediyorum ve çok güzel yazılarınız var.Sizinle tanışmak güzel.

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Hoşgeldin arkadaşım...

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Hoşgeldiniz Aktif Forumlar...
    www.sahildenturkiye.com

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Hosgeldiniz.
    F650GS ile basladiginizi yazmissiniz ama ne zaman basladiginizi yazmamissiniz.
    Ne zamandir motosiklet kullaniyorsunuz?
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    2007 f650gs
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hosgeldiniz.
    F650GS ile basladiginizi yazmissiniz ama ne zaman basladiginizi yazmamissiniz.
    Ne zamandir motosiklet kullaniyorsunuz?
    3 haftadır motosiklet kullanıyorum.Daha önce vitesli motosiklet tecrübem yoktu.Tabi ehliyet sınavına girmeden önce yaklaşık olarak 10 dk.lık ybr si olan arkadaşın gösterdikleri dışında diyelim.17 yıldır B ehliyetim var.Bunun 10 yılı aktif kullanım geri kalan kısımlar babamızdan arabayı kaçırdıkça kullanıyorduk yani ortaokul çağlarımdan beri diyelim.9 yıl kadar bisiklet üzerindeydim çünkü köyde yaşadığımız için okula gidip gelmem gerekiyordu.Evim ile işyerimin arası çok yakın ve daha yeni yeni motosikletle gidip gelmeye başladım.Bu gittiğim güzergahtaki trafik fazla yoğun değil onu da belirteyim.Antalya da motosiklet eğitimi alabileceğim istanbulda ki gibi honda ya da bmw nin verdiği eğitimler olmadığı için alamadım. Ama işyerinde motosikleti olan bir arkadaş şu aralar sürekli bana yardımcı oluyor.Yani iş çıkışlarında ve haftasonları bayağı bi uğraştı benimle.

hoşgeldin abim..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldinz........................................ .
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    honda SH150
    hoşgeldin kazasız belasız sürüşler.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    bişeydeğil hoşgeldin ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

hosgeldın

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    hoş geldinn....
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben ısrarla motora 125 ten başlamak şart değildir .. f650 gs bal gibi başlangıç motorudur dedim .. dedim demesinede eğitim almak şartı ile dedim .. birebir senle sürüş yapabilecek teknik ve taktik bilgi verecek abilerine şiddetle ihtiyacın olacak .. tekerin düz bassın
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler