Gün itibari ile en büyük türk motosiklet forum sitesinde 1. günüm. bu tanışma yazısı ile herkese merhaba diyorum. ben viyana'dan isa. 30 yaşındayım, naçizane bir translp sahibiyim. sanırım şimdilik yeterlidir.
muhabbetle...
Gün itibari ile en büyük türk motosiklet forum sitesinde 1. günüm. bu tanışma yazısı ile herkese merhaba diyorum. ben viyana'dan isa. 30 yaşındayım, naçizane bir translp sahibiyim. sanırım şimdilik yeterlidir.
muhabbetle...
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Uzaklardan selam edelim o halde
Hoşgeldin, sefa getirdin..
Oralardaki gezi yazı ve fotolarını bekleriz diyerek şimdilik bende yeterli diyorum
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hoşgeldin, Yurtdışı temsilcimiz coq nickli abimizdir. Yurtdışı karşılama kaynaşma komitesi grup başkanlığı görevini de kendisi üstlenmiştir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hoşgeldin,,, ama artık gezip gezdiğini de bize aktarmak durumundasın gezmeyi ve gezeni seven bi siteyiz
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hoşgeldiniz.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Hoşgeldin aramıza
hoşgeldin hadi hayırlısı olsun
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Hoşgeldin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Hoş geldin katılımcı olman dileğiyle.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hoş geldin
Vatan toprağından Selamlar
Uzaklardaki motosiklet sevdalısı arkadaş
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
hoş geldiniz kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim
Yüksek Kalite Üstün Performans
hoşgeldin......................................... ..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoşgeldin viyana, çok mütevazisin nacizane transalp falan Allah kaza bela vermesin..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Hoşgeldin isa. O TA ile gezdigin dağ tepe yol fotoğraflarını bizimle paylaşman dileğiyle
hoşgeLmişsin =)
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
aramıza hoşgeldin abi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)