benim komşum aldı geçen hafta anes ten ama 15 gün bekledi...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
aradan çok geçmiş ama yinede hoş geldin diyelim bende Kadıköy'den Tamer
ziverbey honda bayisinin önünde bir sürü cbf 150-250 cbr 125 vardı ama satılmışmı hemen.
ben bulursam güllüoğ'lundan isterim fıstıklı dürüm baklavayı
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
[QUOTE=suatsm;2333497]abi bu hafta basından berı arastırıyorum bayiiler hazırana verıyor sadece pazarbası 2 mayıs gunu arayın diyor[/
sen paranı yatır kaporanı ver o iş olur...ne kadar üzerine çok düşersen o kadar çok engel çıkar buna inan kardeşim...iyi geceler dilerim...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
ziverbey dediğin mototal galiba ?? o arkadaşlarda var motor 4000 lira diyo artı aksesuarlar ama arkadalar 1500 tl kredı kartı odemesıne 230 tl vade farkı ıstıyolar 8 ay taksıt ıcın buda bana motorun 4230 e gelmesı DEMEK ote yandan ümranye DB 3750 ye bıraıkıyor hazıran ayı ıcın o yuzden mototal e sıcak bakmıyorum ?? EN KOTU IHTIMAL hazıranı beklemek :(((
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
[QUOTE=ünaltürkyazı;2333505]ewet abı pazartesıyı beklıcez sonra mayısmı hazıranmı bellı olacak ıyı geceler saygılar abıı
Ünal abi hayırlı geceler nasıl gidiyor bu arada
demekki fiyatlar biraz yüksek oldugu için bayide motor fazla,aceleniz yoksa beklemek tabiki iyi 250 tl başka bir yerine harcarsın.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)