Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Selam,

REKLAM ALANI

Merhaba,

Sitenize yeni üye oldum,böyle bir ortamın oluşmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,
    Adım Selim,İstanbul'da oturuyorum. Silverwing 400 kullanıyorum, yaklaşık iki senedir motosiklet kullanıcısıyım,makina mühendisiyim.

Şimdilik bunlar geldi aklıma,umarım en kısa zamanda bir organizasyonda görüşürüz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    Hoş geldin aramıza gerçi bende yeniyimya
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Hoşgeldin.
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motoru seven hayatı sever

İsmim Ahmet GENÇASLAN. Yozgat Bozok Üniversitesinde çalışıyorum. 1965 doğumluyum ve kendimi bildim bileli bisiklet ve sonrası motosiklet kullanıyorum. A2 ehliyetimi 1985 de aldım. Hayata java ogarla başladım. 1969 model kara java ve 1960 model BMW motorlarım oldu. Şuan 1975 Model Honde 250 GBR motora sahibim. Kangal köpeği gibi sadığız birbirimize.. Çok suratli ve agresif bir motor olmadığı için motorum bana yaşlı geliyor. En kısa sürede elden çıkarıp (çopur) tarz da en az 500 cc bir motor düşünüyorum. Sollama yapan aracı sağından geçmeyi ve güneşe göz kırpmayı seviyorum. Adrenalin denilen bu çılgın tutku ile tabiat-güneş-deniz (seki) bana vazgeçilmez geliyor.. Tüm stres ve yorgunluğun bir motor turu ile aşıldığını zaten yaşadım yaşıyorum.. Onlarca arabam olsada mutlaka kapımda kangal misali motorum olur kanatindeyim. Aynı zamanda motor tutkusu bir spor.. Spor; kardeşlik, barış ve sevgiye götüren unsur... 2009 olmuş ben hala yılmadan usanmadan ve vazgeçmeden hayatı ve insanları sevmeye devam ediyorum.. Bunu da kangallarıma borçluyum.. Bugün merhaba demiş oldum herkese ve beni üye yapan kanka Murat BOYARA'a.... Hürmetlerimle...

yorulmaz50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600 f imm
    hosgeldiniz...
    kazasızz belasız ...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldin aramıza.......................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler