Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

1 yılı doldurduk

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Alıntı KIRMIZI CBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesin bir bitlik çıkıcak .hadi hayırlısı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

motosikletin yok almak istiyosun ama motosikleti:kısmına baktığımızda motosikletin var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

kusura bakma samimiyetine çok inanamadım ama yinede motosever .hoşgeldin
    o motor ali diye bi arkadaşımın motoru değiştirebilirim arabaylada çekilmiş resimlerim var uçaklada ama benim değil fotoğraftan güvenilir yada güvenilmez olduğumu anladıysan üstün yeteneklerin var demektir Yinede hoş bulduk saygılarımla ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün üye olmuşsun, tanışma topiği açmışsın. Ama bir yılı doldurduk demişsin. Anlayan varsa beri gelsin.
    anlarsan banada anLat =)
    ama aşşada açıkLamış arkadaş sanırım oyledır =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------

bu arada hoşgeLdin =)
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Tamam kabul ediyorum hata bende farzedelimki yeni gördüm bu siteyi ve üye oldum sizlerde hoşgeldiniz dediniz teşekkürderim herkese. çok bişey değişmezdi . Ben hergün bu forumu takip etmiyorum motor almaya karar verdim ve araştırmaya başladım okudum okudum bilgilendim ama üye olmak aklımın ucundan geçmedi amacım sadece bilgi edinmekti . sonra baktım ki arkadaşlıklar süper Allah bozmasın herkez bir birine karşı seviyeli bende sizlerle tanışmak için üye oldum ama YANLIŞ BİR KONU ÜZERİNDEN giriş yaptım zannediyorum.Eğer rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Samimiyetime güvenmeyen arkadaşlar dahi var bukadar ilgi çekeceğini tahmin edemezdim ben yinede uzaktak takip edeceğim sanırım öyle daha mutluyum . Saygı ve Sevgilerimle.

Motosikleti
    Alıntı erhdec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam kabul ediyorum hata bende farzedelimki yeni gördüm bu siteyi ve üye oldum sizlerde hoşgeldiniz dediniz teşekkürderim herkese. çok bişey değişmezdi . Ben hergün bu forumu takip etmiyorum motor almaya karar verdim ve araştırmaya başladım okudum okudum bilgilendim ama üye olmak aklımın ucundan geçmedi amacım sadece bilgi edinmekti . sonra baktım ki arkadaşlıklar süper Allah bozmasın herkez bir birine karşı seviyeli bende sizlerle tanışmak için üye oldum ama YANLIŞ BİR KONU ÜZERİNDEN giriş yaptım zannediyorum.Eğer rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Samimiyetime güvenmeyen arkadaşlar dahi var bukadar ilgi çekeceğini tahmin edemezdim ben yinede uzaktak takip edeceğim sanırım öyle daha mutluyum . Saygı ve Sevgilerimle.

kesinlikle katıLmıyorum kimsenin bişey dediği yok sadece herkes yeni kayıt oLmana rağmen 1 seneyi doLdurduk kelimene açıkLık getirmek için uğraşıyo o kadar =)
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    valla ben anlattım olayı daha nasıl açarız bilmiyorum nasıl değiştiririz forumdaki o 1 yılı doldurduk yazısını . kendimi suçlu gibi hissettim şimdi

hosgeldin...

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Neyse arkadaşlar ; başa alalım herşeyi ben erhan 1983 bursa doğumluyum sizlerle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum üyelik tarihimde eskidi artık. tam 1 gün geçti. koç burcuyum eğlenmeyi , gezmeyi , gülmeyi severim . şimdiden hoşbulduk .

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Arkadaşlar ne oluyor bize? Basit bir merhaba mesajından sonra nedir bu polemik?
    Yapmayın lütfen.

Erhan, hoşgeldin güzel kardeşim. Bursa'ya sevgiler.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    [/COLOR]
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapmayın lütfen.

Çooook teşekkürler

Motosikleti
    valla ben anlattım olayı daha nasıl açarız bilmiyorum nasıl değiştiririz forumdaki o 1 yılı doldurduk yazısını . kendimi suçlu gibi hissettim şimdi
    yok be dostum kimsenin seni suçLadığı yok sadece soruyoLar =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapmayın lütfen.

poLemik yok sorun biLe yok sadece sorduk canım aaaa sizde bişeyde sormayaLımmı =)

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    güzel tarafı çok çabuk tanıdınız beni . bana yaradı . az çok hepinizi yazılarınızdan tanıyorum art niyetli kimse yok biliyorum inş. bigün görüşürüz ben motorumu alayımda ......

Motosikleti
    güzel tarafı çok çabuk tanıdınız beni . bana yaradı . az çok hepinizi yazılarınızdan tanıyorum art niyetli kimse yok biliyorum inş. bigün görüşürüz ben motorumu alayımda ......
    inşaLLah bekLeriz tabiki iLLa motorunu aLmana gerek yok başLıkLarı takip et topLandığımız zaman geLirsin sende =)

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Alıntı NeTMaViSi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşaLLah bekLeriz tabiki iLLa motorunu aLmana gerek yok başLıkLarı takip et topLandığımız zaman geLirsin sende =)
    Teşekkürler ......

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Arkadaşı siteye üye olduğuna pişman etmeyin.

Hoşgeldin kardeş aramıza her ne kadar motorun olmasada sakın kendini yalnız hissetme İnş. en yakın sürede motorize olursun önümüz kış fiyatlar biraz daha düşünce bütçene göre bir makine ile başlarsın inş.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşı siteye üye olduğuna pişman etmeyin.

Hoşgeldin kardeş aramıza her ne kadar motorun olmasada sakın kendini yalnız hissetme İnş. en yakın sürede motorize olursun önümüz kış fiyatlar biraz daha düşünce bütçene göre bir makine ile başlarsın inş.
    Hoş bulduk bende kışın bakacağım yaza hazırlık olur .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler