[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Tamam kabul ediyorum hata bende farzedelimki yeni gördüm bu siteyi ve üye oldum sizlerde hoşgeldiniz dediniz teşekkürderim herkese. çok bişey değişmezdi . Ben hergün bu forumu takip etmiyorum motor almaya karar verdim ve araştırmaya başladım okudum okudum bilgilendim ama üye olmak aklımın ucundan geçmedi amacım sadece bilgi edinmekti . sonra baktım ki arkadaşlıklar süper Allah bozmasın herkez bir birine karşı seviyeli bende sizlerle tanışmak için üye oldum ama YANLIŞ BİR KONU ÜZERİNDEN giriş yaptım zannediyorum.Eğer rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Samimiyetime güvenmeyen arkadaşlar dahi var bukadar ilgi çekeceğini tahmin edemezdim ben yinede uzaktak takip edeceğim sanırım öyle daha mutluyum . Saygı ve Sevgilerimle.
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
valla ben anlattım olayı daha nasıl açarız bilmiyorum nasıl değiştiririz forumdaki o 1 yılı doldurduk yazısını . kendimi suçlu gibi hissettim şimdi
hosgeldin...
Neyse arkadaşlar ; başa alalım herşeyi ben erhan 1983 bursa doğumluyum sizlerle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum üyelik tarihimde eskidi artık. tam 1 gün geçti. koç burcuyum eğlenmeyi , gezmeyi , gülmeyi severim . şimdiden hoşbulduk .
Arkadaşlar ne oluyor bize? Basit bir merhaba mesajından sonra nedir bu polemik?
Yapmayın lütfen.
Erhan, hoşgeldin güzel kardeşim. Bursa'ya sevgiler.
= = = Be Aprilia racer! = = =
güzel tarafı çok çabuk tanıdınız beni . bana yaradı . az çok hepinizi yazılarınızdan tanıyorum art niyetli kimse yok biliyorum inş. bigün görüşürüz ben motorumu alayımda ......
Arkadaşı siteye üye olduğuna pişman etmeyin.
Hoşgeldin kardeş aramıza her ne kadar motorun olmasada sakın kendini yalnız hissetme İnş. en yakın sürede motorize olursun önümüz kış fiyatlar biraz daha düşünce bütçene göre bir makine ile başlarsın inş.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)