merhaba ben aranıza yeni katıldım bi süredir hep üsten üsten bakıyordum ama olmuyo böle muhabetlere katılmak istiyorum adım serhan 15 yaşındayım 2 yıldır babamın motoru kulanıyorum
saygılar...
merhaba ben aranıza yeni katıldım bi süredir hep üsten üsten bakıyordum ama olmuyo böle muhabetlere katılmak istiyorum adım serhan 15 yaşındayım 2 yıldır babamın motoru kulanıyorum
saygılar...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
hoşgeldin serhan.
ehliyet ruhsat lütfen
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hoşgeldin, KUVVETMİRA nickli arkadaşla pek muhatap olmamanı tavsiye ederim ehliyetsiz motor kullanmandan ziyade
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ya zaten herkez vuruyo suratıma ehliyetsizli :D iple çekiorum 20 ay felan kaldı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 PM ----------
ya ehliet yok ama çoğu ehliyetçilere taş çıkartırım :d birçok arkadaşım ehliyetine kavuştu hep beraber çalıştık
hoş geldin, ehliyeti olmayan herkes kullanamaz diye bişey yok sonuçta motoru ehliyet kullanmıyor ama ehliyetsiz kazaya belaya karışırsan başın ağırır 20 ay sabret pek trafiğe çıkma
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ya abi zaten mah. arasında geziozda bu aralar gezemioruz motor kazaları çok oluyor çorluda olanlar bilir polislerde çok sıkılaştırdı mah. arasında bile gezemioruz artık anca akşamları 1-2 saatline çıkıyoruz :S zaten yaşıma girdim gibi alcam allah kısmet ederse
hosgeldin kardes
kazasızz belasız ...
hoşgeldin......................................... ..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoş bulduk
aramıza hosgeldın
booş kooooooooooyyyy gitsin
bugun babasının motorunu kullanan yarın kımbılır arkadasım şaka bır yana aramıza hosgeldın umarım bılgı eylence ve dostlugun bır arada oldugu bu ortamda sende yerını alırsın sevgıler
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hoşgeldin bakalım
Doğru adrestesin
sağ olun abiler herkeze çok teşekür ediyorum. aranıza kabul etiniz için
h.g kardeşim ne olursa olsun trafige çıkma alah korusun bişey olur haklı olsan da haksız duruma düşersin ehliyetini alana kadar sabret...
.....
hoşgeLdin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Hoşgeldin kardeş benim yaş tutuyo ama seneye; 18'ime girdiğimde B ve A2 ehliyeti beraber alacam daha ucuz oluyomuş bide biz 5 - 6 arkadaş beraber gidecez sizde öyle yapabilirsiniz ...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
yoq ya ben dayanamam bi an önce almak istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)