Merhaba arkadaşlar ben Başar.hepinizi selamlıyorum.
merhaba Başar .
biraz tanıtım yapsaydn keşke.
hoşgeldin başar senide atoplantılarda armızda görmek isteriz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
coko
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin kardeş madem burada kendinden bahsetmiyorsun o zaman toplantımıza gel orada bahsedersin.
Başar aramıza hoşgeldin...Bir İzmirli olarak seni de aramızda görmek istediğimizi belirtmek isterim.
Hoş geldin coko
slm coko gelmen iyi oldu üçkuyulardan tek başıma gidiyordum toplantılara beraber gideriz artık
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.Bir senedir izmirden ayrı yaşıyordum ama sonunda memleketime kavuştum.Toplantılarınza gelmeyi istiyorum.Ama bu aralar biraz iş yogunluğu yaşıyorum en kısa zamanda görüşmek üzere.
hoşgeldin coko,dünyayı senmi kurtarıcan hayatın tadını çıkar boş ver işi sağlık daha önemli
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
coko şu iş meselesi bizi yakan zaten...Bende işim sayesinde yapılan 10 toplantının ancak 1 tanesine katılabiliyorum denk gelirse o da...Ama sana şunu söylemek isterim ki 1 kere bile olsun gel zaten o kadar güzel bi ortam var ki o kadar sıcak kanlı insanlar kopmak çok zor oluyor(bu kadar övdük sizi artık bi dahakinde benim hesaplar sizden tayfa ) bi daha zaman ayarlayıp gelmek için uğraşırsın sonra yabancılık çekmeyeceğinden de eminim çünkü herkes dost canlısı...Aslında en güzeli gel ve gör
Arkadaşlar siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ortamın cok neşeli oldugundan hiç şüphem yok mutlaka katılacagım sizlere.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. 8-)
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin arkadaş
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
aramıza hoş geldin coko
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)