İstanbul Bostancı'da yaşayan bir genç,motorsiklet merakı onu sanalda gezmeye teşvik eder,ve işte sonunda son durağa gelebildim...
Herkese selamlar...
http://www.besthack.com/images/cako1.jpg
İstanbul Bostancı'da yaşayan bir genç,motorsiklet merakı onu sanalda gezmeye teşvik eder,ve işte sonunda son durağa gelebildim...
Herkese selamlar...
http://www.besthack.com/images/cako1.jpg
SuZi ForEveR !
selam hoşgeldin
:bestmt:
SradCaN aramzıa hoşgeldin
Bende bostancıda oturuyorum ama senin sradı hic gormedim
Hoşgeldin...
Tam durağına gelmişsin..
Motorunda canavar bu arada yani. çok hoşuma gitti
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hoşgeldin aramıza
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
dur bakem bun bunu bir yerden tanıyom.. nasılsın ???
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
hoşgeldin :
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Bende tekirdağda oturuyom ama tekirdağ merkez değil çerkezköyden istanbul 1 saat çölee bi yer işte güzelmiş burası bee
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
Herkese teşekkürler,Leto iyilik sağlık...mangal partisine hava muhalefetı karıstı bulusamadık:( Skullhunter bostancı kızılay'ın orda oturuyorum ve malum bostancıda'ki tek srad sahibi biri değilim Plaka td4693..karsılasırız bı vakıt ınsallah...
SuZi ForEveR !
SradCaN buluşmalara bekleriz
Hoşgeldin
İyi de sen benden kıdemlisin.. Ben hoş geldim o zaman.
aha aha ha, ben bu motoru bizim şirketin garajında görüuyom skullSkullhunter adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin cankut,
bizim şirkette bi buluşma yapalım en iyisi
ohoo naber Savaş bey;ne guzel ıkı motor duruyordu garajda;inşallah kısa zamanda eskisi gibi bir makıne alırsın (pek fazla boyle dayanacagını sanmıyom zaten bu arada bulusma işini yapalım istersen.çekerız motorları garaja;dısarıyada kurarız mangalı , nevareyı. . .(Sayko bekçi Baho peşimisde soraa
SuZi ForEveR !
o çıtır sende burdasın ) selam..yok ya kaybolmadım , işyerinde istifa edenler , izne ayrılanlar artııı yaz okulu'nun yoğunluğu buluşmaları degil ewimin yolunu şaşırtır oldu,en kısa zamanda katılcam buluşmalara. . .
SuZi ForEveR !
yaparıs mangal olayını, bahriyi napcaz ama
bu arada hakketten yaw niye istifa etti sizinkiler,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)