mrb arkadaşlar intenette gezinirken tesadufen sitenizi gördum 1 ay kadar girdim çok hosuma gitti bende güzel bi motor aşkı oluşmaya başaldı hayırlısı inş bende en kısa zamanda aranıza katılırım
mrb arkadaşlar intenette gezinirken tesadufen sitenizi gördum 1 ay kadar girdim çok hosuma gitti bende güzel bi motor aşkı oluşmaya başaldı hayırlısı inş bende en kısa zamanda aranıza katılırım
hoşgeldin aramıza Elazisli kardeşi benim.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
hb arkadaşlar burda sanırım 30 yıldan sonra kendi ruhumu bulduğumu sanıyorum
hoşgeldin kardes dikkat et aşkın dozu durmadan artıcak
Eğer vatan tehlikede ise, her şey vatana aittir.
hoşgeldin aramıza kardeşim
resimlere bakmakla yetinme katılımcı ol
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Hoş geldin Cengiz.Biraz daha tanısak seni?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ben aslında pek motodan ilgilenmezdim ama bi arkadasın aldığı motor a binince sanırım suzikiydi. hayran kaldım ben surmedim ama sadece bindim dedimki allahım ben bu yasıma kadar boş yasamısım. ve hemen internetten buldum sitenizi birazcık gezindim ve çok hosuma gitti sanki motor dunyası farklı geldi bana araba filan kullanırım ama sanırım motor çok farklı RÜZGARI HİSSETMEK İSTİYORUM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------
resimlere bakmakla yetinme katılımcı ol OK ABİ
Toprağım Hemşerim Hoşgeldin Aramıza... Cengiz Kardeş.. Acaba Tanıyormuyuz Seni ?? Birde Bindiğin Suzuki Kimin suzukisiydi Acaba
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23
Tipik bir MT Vakası
al işte bir kronik vakka daha hapı yuttun arkadaşımm... şaka şaka hoşgeldin..sefalar getirdin
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
aramıza hoşgeldin elazığlı kardeşim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hoşgeldiniz
HAYATLA DALAŞMA :)
Hoşgeldin arkadaşım.Katılımcı olman dileğiyle...
arkadaşlar yakın ilginize çok tesekkurler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)