arkadaşlar siteye üye olalı çok kısa bir süre oldu .ve çok uzun zamandır bu sitedeymişim gibi hissettim ve benimsedim .TEŞEKKÜRLER
arkadaşlar siteye üye olalı çok kısa bir süre oldu .ve çok uzun zamandır bu sitedeymişim gibi hissettim ve benimsedim .TEŞEKKÜRLER
Yavaş yavaş virüs etkisini göstermeye başlamış.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Geçmiş olsun
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Burası bir aile sen nasıl evinde mutlu bahtiyarsan burdada öylesin Hoşgeldin aramıza.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
E hoşgeldin o halde
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sorunu alalim o halde
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Başlık da çok kısa olmuş, hoşgeldin
tıb dalında çaresi olmayan bir hastalığa yakalandın üzgünüz acil şifalar ....
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
hoşgeldiniz biraz geç oldu ama :D
www.sahildenturkiye.com
Ben siteyi motor almadan önce 1 sene takip ettim, motor almaya yakında üye oldum, burdaki edindiğim bilgiler ve kendi merakımla bildiğim bilgiler sayesinde moto teknik servis bile açabilecek seviyeye geldim diyebilirim, gerçi daha çok pişmek lazım da bu motor işinde daldıkça derine gidiyosunuz daldıkça yani bu işten sıyrılmak yok, ben motorumu satsam yine burda forumda olurum
Aramıza hosgeldin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoşgeldin abi.Kalıcı olman dileği ile.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
1-2/1-2
Hoşgeldiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)