Hoş geldin arkadaşım (:
Hoş geldin arkadaşım (:
By.Speedy :bounce:
hoşgeldin kardeş. nick name in de güzelmiş. dikkat et ergenekoncu demesinler.)
hosgeldin aramiza umut.bende 13 sene izmirde yasadım izmirli sayılırım ama suanda antalyada okuyorum izmir burnumda tütüyo valla.umarım hayalındeki motora kavusur mutlu mesut yasarsın.allah kaza bela vermesin..
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Vaaaaaaaayyyyyyyyyyy Atatürk çü bir gencimiz gelmişşşşşşşşş, hoşgeldin dostuum !!! İmzan, nickin, avatarın, yazın, kısacası sen harikasın ! Hoşgeldin Umut. İşte senin gibi gençleri görünce geleceğe daha Umutla bakabiliyorum yaaaa, sabah sabah çok sevindim valla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hoşgeldin kemalist.Kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle.
hoş geldin
hoş geldin umut
Yüksek Kalite Üstün Performans
hoşgeldin kardeşim kanım ısındı sana birden nickini görünce bunu çekemeyen insanlar elbet vardır..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
hoş geldin
umut sen hoşgeldinde motorun henüz gelmemiş o ne zaman katılıcak bize
Herkese bu müthiş karşılama için minnettarım Hepinize çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 AM ----------
Tabi neden olmasın Fakat ben 2. Ögretim öğrencisiyim. Mağlum hayat şartlarından biride hem okumak hem çalışmak oldu. Başımızdaki hükümet sağolsun
[B][I]-Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır.
[/I][/B]
[I] M.K Atatürk[/I]
hemen siyaset yap bakalım devam et........
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
hoşgeldin umut..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Amacım siyaset değildi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
Hoşbulduk Kadir(sanırım isim)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
150cc Maxi Scooter'ım var. Değiştirmek için vakit kolluyorum
[B][I]-Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır.
[/I][/B]
[I] M.K Atatürk[/I]
Hoşgeldin aramıza
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)