herkese merhaba...
siteyi uzun süredir takip ediyordum, en sonunda üye de oldum. açıkçası site baya bir bilgi içeriyor..
istanbul'danım.... henüz motor kullanmadım ama arka koltukta çok yolculuk ettim, yakında kullanıcam inşallah...
herkese merhaba...
siteyi uzun süredir takip ediyordum, en sonunda üye de oldum. açıkçası site baya bir bilgi içeriyor..
istanbul'danım.... henüz motor kullanmadım ama arka koltukta çok yolculuk ettim, yakında kullanıcam inşallah...
sancopanco
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin sancopanco. tez elden motoruna, ondan önce de ehliyetine kavuşman dileğiyle...
May the Force be with McLaren Mercedes
hoşbulduk,
herkese teşekkürler,
uzun soluklu arkadaşlık ve ehliyet konularında sizlere katılıyorum...
aklımda yellowrock 250cc var, yeni başlayan biri için ne dersiniz?
sancopanco hoşgeldin aradığın her şey var burda..motor seçiminde kararsızsan eğer tüm motor başlıkları var sırasıyla...
hangisi sana daha uygunsa baştan sona tüm başlıkları oku..geç bakalım baş köşeye sana kolay gele .....
Aramıza hoşgeldin arkadaş
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
valla zaten ne bulsam okuyorum
motorlar hakkında forumlar baya faydalı oluyo
teşekkürler
aramıza hoşgeldin
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Hoş geldin
hoşgeldin sancopanco,sen seçimini yap bizler ne güne duruyoruz hertürlü bilgi verilir hemde beleşinden walla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
tekrar hoş buldum diyorum
ve teşekkür ediyorum
bu aralar ancak kısa zaman aralıklarında siteye girebiliyorum,
yakında umarım daha fazla vaktim olucak...
forumlara keyifle katılıcam
bu akşamlık bye
Aileye hoşgeldin dostum...Umarım istediğin motora bir an önce kavuşursun.Kalıcı olman dileğiyle...
sancopanco
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş geldin benimde senden farkım yok bende yeni gelenler arasındayım da o bakımdan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)