Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhaba yeni katıldım aranıza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok :(
    herkese merhabalar
    ben Onur Ankara dan
    henüz motorum yok :( ama son günlerde motor aşkı depreşti yeniden ve bu sefer sonuca ulaşıcam bir motor alıcam artık, yıllardır öyle uzaktan özendim imrendim durdum ama alamadım fırsat olmadı biraz da ekonomik tabi.. artık neyseki yetecek para kazanıyorum ve 2. el bir motorla başlamayı düşünüyorum..
    3 gündür nette motor sitelerini ilanları tarıyorum saatlerce, her gördüğüm motoru alasım geldi önce, sonra forumu okudukça başlangıç için 150-250 cc lik bir motor ideal olduğunu anladım, daha önce birkaç kez scooter binmişliğim var..
    250 cclik motorların listesini yaptım, biraz taradım okudum yorumlara göre benimde daha önce görüp görüntüsüne aşık olup az daha almak üzere olduğum Keeway markanın doğru tercih olduğunu iyice anladım.. neyseki yükün çoğunu tamamladım yani sıfır motor bilgisinden nerden başlıyıcam ne alcam derken, okuya okuya düşünerek kafam artık netleşiyor.. tabi çok heyecanlıydım Ankara da bir kaç keeway 150 buldum az daha alacaktım hemen, sonra al sat işlemleri gözümü biraz korkuttu, daha önce hiç bir şey alıp satmadım da.. sorunlar çıkabiliyormuş haciz durumu gibi.. ve önümüz kış, baharda alıyım dedim, biraz daha bilgi sahibi oluyum, gözlem yapıyım hem anlık hevesmi gerçekten motor aşkımı belli olur biraz daha süre geçsin diye nisana erteledim motor alma işini ama keeway 150cc sürekli takibimde olacak, belki temiz uygun bir şey düşerse alabilirimde kış mış demeden

herneyse 3 gündür gece gündüz okudukça, kafamda çok sorular oluştu sormak istediğim çok şey var, şimdilik bu kadar, heyecandan uzattım ama paylaşmadan edemedim.. zamanla herşeyi sorar öğrenirim umarım..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hoşgeldin..
    Al sat işlemlerinde bir şey yok ki nesinden korktun? Vergi borcu vs. çıkması mümkün değil çünkü noterde devir teslim için gittiğinizde temiz kağıdı götürmesi gerek satıcının..oraada d herşey çıkar meydana..

Fikirlerin çok doğru ama hevesinin geçeceğini sanmam çünkü anladığım kadarı ile damarına girmiş bir kez motosiklet tutkusu

Tekrardan hoşgeldin...

Motosikleti
    henüz yok :(
    hoşbulduk osbourne
    valla nette tesadüfen bi yerde bi yazı okudum birisi almış yine keeway 150 noter parasını filan vermiş sonra bi yerde motorun hacizli olduğu ortaya çıkmış, memurların hatası yüzünden adam çok sıkıntı çekmişte, tam bilmediğim için işlemleri anlatamıyorum da işte olmayacak şey olmuş..
    birde bir günde bitecek gibi görünmüyor çok iş var sanki al sat için..

Motosikleti
    kırmızı honda cbr 125r istiyor
    hoş geldin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler