Selam,
Cep motoru ile ilgilenen sürücü veya satıcı arkadaşlarla tanışmak ve sohbet etmek isterim.
Bana buradan ulaşabilirsiniz:
Saygılar
Murat
Selam,
Cep motoru ile ilgilenen sürücü veya satıcı arkadaşlarla tanışmak ve sohbet etmek isterim.
Bana buradan ulaşabilirsiniz:
Saygılar
Murat
adam lafını etmiş gitmiş. kimsn yaaa bi açıkla nedir bu neyin nesi kimin fesi amacınız nedir cepmotur felan ne sohbeti ne tanışması ne ulaşması nedir yani ? . bi soyle bunları bilelim yaaa...
Selam Azen,
Yazı da açıklamaya çalıştığım gibi Cep Motoru satıcısı olan ve sahibi kişilerle tanışmak isterim. Konuya vakıf arkadaşlarla hem eğlence veya ileride yapılacak yarışmalar hem de ticari konularda görüş alışverişi yapmak isterim.
Bir yere gittiğim yok, buradayım ve burada veya adresini verdiğim yerlerden de bana ulaşabilirsiniz.
murat kardeş hoşgeldin,walla adanada 3 adet var 3 ü de benim arkadaşım ama internet problemeri var.Benim motorda kapıya sığmıyorki cebe sığsın napim elimden gelen bu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hoşgeldin. bende de motor yok, cep motoru hiç yok.
May the Force be with McLaren Mercedes
Bana bir link gelmişti. Bakmıştım çok güzel modeller vardı. Sonra Çin deki firmanın satış sorumlusu ile bağlantıya geçtim. Bilgi almak için Msn den muhabbet ettik. ;) Fiyat listesi falan da almıştım bulamadım şimdi. Acayip indirimli fiyatlar vermişti. ;) ama öğrendim ki konteyner olarak satın alınabiliyormuş. Perakende yok. İstersen sana veririm site adresini.
ben Victoria ile konuştum Turkiyede bayisi oldugunu soylemişti bir ara firma adını veririm demişti gerek yok demiştim.
Msn de online şu an mailini sordum senin için.
email; sales919@126.com
Sadobey
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
cep motoru nedir ya beni bilgilendirecek var mı burada
bende almak istiyorum çin malı farketmez nereden alabilirim bana mesaj atabilirseniz sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)