Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selam

REKLAM ALANI

selam ben yusuf ben kucuklugumden berı motr hastasıym malesef hala kavusamadım hayalıme ama suan baya bı yakınım burda sızlerın tecrubelerınden yararlanmak ıyı bı surucu olmak ıstıyorum ben daha yenı baslıcam 250 cc ıle baslıcam ama sızlerın önerılerıne acıgım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Hoşgeldiniz 250 cc başlangıç için iyi bir seçim ama önce ehliyet almanızı ve eğitimlerinizi tamamladıktan sonra motosiklet kullanmaya başlamanızı öneririm.
    [B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]

[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]

orası kesın soylemeye gerek yok dıye atladım

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    hoş geldin nerdensin nerelisin bi iki kelime yazda tanıyalım seni
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Hoşgeldin arkadaşım...

önce eğitim ardından ehliyet yada sıra değişik olabilir ...sonra korumalar kask,mont,dizlik gibi ve sonra tecrübe kazanmak boş yollarda ( ehliyeti aldıktan sonra tabi ) mümkün oldukça motorunu tanımak ve asla hızlı gitmemek kazasız sürüşler çok dikkatli olman dileklerimle
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

ben ordu dogumluyum ıstanbulda yasıyorum yasayabıldıgım kadarıyla sukur kı calısıyorum modelıstlık yapıyorum gazıosmanpasada bı frmada 23 yasındayım ve motor ıcın gec kaldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 PM ----------

Alıntı m.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin arkadaşım...
    hosbulduk tesekkrler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------

Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önce eğitim ardından ehliyet yada sıra değişik olabilir ...sonra korumalar kask,mont,dizlik gibi ve sonra tecrübe kazanmak boş yollarda ( ehliyeti aldıktan sonra tabi ) mümkün oldukça motorunu tanımak ve asla hızlı gitmemek kazasız sürüşler çok dikkatli olman dileklerimle
    bende aynı dusuncedeyım once tanımak bılmek ıstıyorum kullancagım motru o yuzden buraya katıldım sız kullanıcıların deneyımlerınden goruslerınden yararlanmak ıcın motor ne kadar zevklıde olsa tehlıkelı ıs o yuzden temkınlı davranıyorum salam adım atmak ıstıyorm

aslına bakarsan motosiklet tehlikeli değil tehlikeli olan insanlar dengesiz araç kullanan ve motosikleti araçtan saymayan insanlar bizler çoğaldıkça eminim onlarda gerekli saygıyı gösterecekler dikkat edersen tatil beldelerinde motosiklet kullanıcılarına özen gösteriyorlar çünki, herkesin aracı varsa çoğunun motosiklet kullanmışlığı var yada kendisininde var motosiklet için geç kalmadın 40 yaşında başlayanlar var bizim yaş kuşağımız kolay kolay alazamdı motosiklet çünki biz gençken pahalıydı aman deyim kasksız ve korumasız kullanma hep tecrübe edinerek kullan trafikte heran herşey olabilir riskten kaçın çok şerit değiştirme mümkün oldukça sakin kullan tecrübe edindikten sonra zaten alışırsın ve acele etme sana bişey olmasın
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslına bakarsan motosiklet tehlikeli değil tehlikeli olan insanlar dengesiz araç kullanan ve motosikleti araçtan saymayan insanlar bizler çoğaldıkça eminim onlarda gerekli saygıyı gösterecekler dikkat edersen tatil beldelerinde motosiklet kullanıcılarına özen gösteriyorlar çünki, herkesin aracı varsa çoğunun motosiklet kullanmışlığı var yada kendisininde var motosiklet için geç kalmadın 40 yaşında başlayanlar var bizim yaş kuşağımız kolay kolay alazamdı motosiklet çünki biz gençken pahalıydı aman deyim kasksız ve korumasız kullanma hep tecrübe edinerek kullan trafikte heran herşey olabilir riskten kaçın çok şerit değiştirme mümkün oldukça sakin kullan tecrübe edindikten sonra zaten alışırsın ve acele etme sana bişey olmasın

tesekkurler motor konusunda bılgı yonunden bosum o yuzden can kulagıyla dınlıyıp kafama not alıyorum ve emın olun onerılerınızı dınlıcem sımdıden teskurler herkese

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler