Hayır zaten reflekleriniz de zayıflar. Ayrıca öyle durum da binmekten de zevk almazsınız ki. Bne oruçlu olduğum için iş yerine ramazan boyunca getirmiyorum . İnsan yorgun ve bitkin olunca yaptığı işten de zevk almıyor. Motorculuk ciddii iştir. Bunu bir hoca olarak eniyi siz bilirsiniz. BUndan 15 sene evvel aynı hatayı ben de yapmıştım. Ama ben uyudum tabiki arkamda da artçım var. Balık avından geliyoruz. Sabaha kadar hiç uyumdan 1,5 gündür balık yaptık. Sonra ben yolda motorun üzerin de uymuşum. Haberim yok kendimden. Bacaklarıma vuran başak taneleri beni kendime getirdi. Kafam falan tamamiyle düşmüş önüme , yani bayağı bayağı uyumuşum. Bu ara da artçım da uyandı. Yani o da uyuyormuş " ya sen ne yapıyorsun ? , yoksa uydunmu ? " deyince ; yok canım olurmu öyle şey, ben motor tarla da nasıl gidiyor onu deniyordum deyiverdim. (mz 301 idi o zaman ki motorum.)
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
hosgeldınn burcııınn
Abla hoşgeldiniz bende yeniyim ama motor tutkunu bayanlanları görmek beni mutlu etti açıkcası
hoşgeldiniz,sizi tebrikediyorum bu özgüveninizden dolayı,doğru bildiğin yolda devam....
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)