aylaar sonra tekrardan onlıne oldugum ıcın kendımı tanıtmak ıstedım
Reklamlar
-
merhabalar mt ınsanları ben yenı yada eskı uyenız eskı fazer600 unuz suankı mck nız sıtenın eskı delıkanlılarından kamyoncu ne zamandır sıtede olmadıgımdan ötürü tekrardan bı kendımı tanıtayım dedım rola cım gkn cım sızlerı operm gerı kalan arkadaslarımıda operım nesse optum dıelım bıde unutmadan olcan baglac ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 AM ----------
benı seven klavyesıne parmak bassın
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Reklamlar
-
tekrardan hoşgeldiniz aramıza...
-
Allah yardımcımız olsun
-
ama nedenk ole dıorsunkı crayzbone arkadasımm nıe yardım ıstıorsun
-
seni selamla parmaklıyorum
-
gkn senın su aldıgın aletın onu kalkıormuu ve nasıl kaldırıorsun debrıyaj neyım mı kullanıorsun bende kaldırmayı ogrenmek ıstıorum yardımlarınızı beklıorm D:
-
siteye yeni bir renk geldi sonunda eski bir renk diyelim
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
hayırlısı olsun herseyın hayırlısı ama benım motorum yok benı de sevınn
-
mCk adlı üyeden alıntı
ama nedenk ole dıorsunkı crayzbone arkadasımm nıe yardım ıstıorsun
İstanbuldaysan bi ara görüşelim
-
haa bıde su sıte yonetımı yada solemı dıyım sıtenın sahıbıyle gorusmek ıstıorum yardımcı olurmusunz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 AM ----------
ben bursadayım sen gel goruselım
-
-
piki arkadasım ne kadar gıdebılıorsun kalkıp ınmesı 38 cm mı suruor o zamn cok yavas gıdıorsun yoksa daha uzun olması lazım dıe dusunuorm pekı kafasının kalktııgı yerle ındıgı nokta arasımı acaba o ;?bırde ındırırken amatısorneyımler zarar gormuormu
-
En fazla 24 saat veriyorum sonra üstünde bi cizig
-
neden arkadasım az once bı arkadasta topıc acmıs 125 lık lenasıl kaldırılır dıe orayı okumadın mı sen bızde bılgılenmek ıcın buyuklerımıze sorular soruorz
-
mCk adlı üyeden alıntı
piki arkadasım ne kadar gıdebılıorsun kalkıp ınmesı 38 cm mı suruor o zamn cok yavas gıdıorsun yoksa daha uzun olması lazım dıe dusunuorm pekı kafasının kalktııgı yerle ındıgı nokta arasımı acaba o ;?bırde ındırırken amatısorneyımler zarar gormuormu
ben yalnış yazmışım, 38 derece olucak o, 38 derece kaldırıyosun, inbmiyo bi daa, sana örnek video koymak isterdim ama sitemizde yassahh öle teker meker videosu
amortisörler zarar görmüyo, olurda keçeler patlarsa tequ tülay var ona gönderiyosun boruları gerekeni yapıyo
-
kım cızecek cızen arkadas cızmesının nedenını acıklarsa kabul edebılırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 AM ----------
tesekkur ederım gkn abıcım vermıs oldugun bu bılgıler ıcın bırde nesse
-
mCk adlı üyeden alıntı
kım cızecek cızen arkadas cızmesının nedenını acıklarsa kabul edebılırım
sen yenisin bilmessin, sitede kaldırmak günah
-
Sitemizdeki GKN' üyemiz teker delicisi teker tokatlıyıcısı diye bilinir ondan faydalan
-
hımmm abı anlıorm benım hıc motorumun onu kalkmadı abıııı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------
bu arada gkn benı hemen msne ekle cigcan@hotmail.com
-
Daha ufaksındır zamanı var herşeyin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler