Selam arkadaşlar, hoşbulduk...
Reklamlar
-
Biliyorum ki motorsiklet tutukununun muhabbetinden ancak bir diğer motorsiklet tutkunu anlar ve sıkılmaz. Ve bu sebeple ben ancak buralarda dostlar ediniyor ve keyif alıyorum. Aslen Ankara lı olup 1995 yılının Aralık ayından beridir İstanbul'dayım ve yaklaşık 16 yıldır motorsiklet tutkunuyum. Yıllarca super bike kullandıktan sonra yaklaşık 3 yıldır sport turing tarzı bir motorum var. Belki bir çoğunuz onu bilmiyor olabilirsiniz ama bence o bir efsane. Evet o ZZR-1100.[color=#][/color] Nedendir bilmiyorum ama hiçbir motora ikinci kez binmemiş olmama rağmen bu benim dördüncü ZZR' em. Sanırım birbirimizi iyi tanıyoruz.
Şimdilik bu kadar, herkese saygı ve sevgilerimle
Reklamlar
-
merhaba motorbıke man..
Hoşgeldin.. mtorcunun dilinden ancak dediğin gibi motorcu anlar.
Bende sport touring olan Cbr 1100 hastasıyım.
Bana gore bir efsana demişsin ZZR 1100 için.. kıme gore efsana değil ki.. Amiral sınıfının kralı nede olsa..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
Merhaba Akçaabat'lı dostum, ne söylesen doğrusun bir kez kullanan kopamıyor bu makineleri. Tabi makineden ne beklediğin çok önemli, hız, güvenlik, konfor,tork v.b. ben aradığım herşeyi buldum, bu sebeptendirki kopamıyorum.
Görüşmek üzere.
-
hoşgeldin motorbikeman aramıza,
-
Admin
motorbikeman hosgeldin
ZZR-1100 , ER-5 in bi buyugu oluyor dimi
-
Hoşgeldin
-
hoşgeldin aramıza
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
HOŞGELDİNN TEKRAR..SENİ BURDA GÖRMEK GÜZEL..
:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler