Selam Tüm Forumdaki Arkadaşlara...
Reklamlar
-
27 Ağustos 2009, 21:37
Slm benim uzun zamandır motorsiklet tutkum var. Fakat daha hiç kullanmadım. Motor hakkındada pek bilgim yok. Umarım burda iyi dostluklar edinip, motor bilgimi geliştiririm. Artık bende iyice karar verdim ve bir motor almak istiyorum. gelecek mart nisan gibi düşünüyorum. Ehliyet işlemlerini tamamlarım bu arada. Sonra kısmetse alırım. Aklımdaki yamaha YZF-R125, motor kullanmamış biri olarak seçimim nasıl ? ilginize teşekkürler
Reklamlar
-
27 Ağustos 2009, 21:40
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
27 Ağustos 2009, 21:55
hoşgeldin birader seçimin güzel imkanım yetişse bende ondan düşünüyorum sadece görüntüsü yeter ama imkan yetişmiyor işte
-
27 Ağustos 2009, 21:57
aramıza hoşgeldınız formumuzda biraz daha bilgi sahıbı olursan motosıkletını alacağın tarihe kadar daha cok modeller arasında kıyaslama yaparsınız ben bile bir motosıklet kullanıyorum ama her gün bir başka model ile ilgilenıyorum kımı zaman chopeer kimizaman maxi scooter ama hep fovarim enduro oluyor yanı zamanınız var acele ye gerek yok ehliyeti ön plana almanız sevındırıcı tebrık ederim .
-
27 Ağustos 2009, 22:04
hoş geldiniz. tercih güzel
-
27 Ağustos 2009, 22:08
Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin
Forumda oldukça iyi bilgiler edineceğine eminim..
-
27 Ağustos 2009, 22:10
hoşgeldin tekeriniz düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
27 Ağustos 2009, 22:13
Hoşgeldin aramıza...
-
27 Ağustos 2009, 22:24
Hoşbulduk arkadaşlar... Sabah üye olmuştum işyerimdeyken. Bu konuyuda açalı yarım saat olmadı ilginiz beni gerçekten mutlu etti. Artık motor hakkında daha iyi bilgi sahibi olacağıma inanıyorum. Teşekkür ederim
Yamaha YZF-R125 i istememdeki amaç, süper sport seviyorum. Aslında 600 lük istiyordum. Ama 600 lük motora, hiç motor kullanmamış biri olarak binmem ölüme davetiye çıkarmaktan başka birşey olmayacaktır. Hadi sadece kendime olsa neyse, zevkim için başkalarınında yanmasını istemem. bu yüzden düşük perforanslı bir motor tercih ettim. yzf r125 te hoşuma gitti. umarım iyi bir tercihim vardır.
-
27 Ağustos 2009, 22:28
tercihin iyi başlangıçta düşük cc ile başlanmalı ustalar hep öyle der zaten bu işin ustalığından çok profosyonelliği önemli hayatta yaptığımız her iş profosyonellik gerektirmiyormu aman dikkatli ol sana bişey olmasın çok dikkat et trafik bizi zorluyor çünki trafikteki araçların hiçbirisi bizi anlamıyor ( motosiklet kullanıp araba kullananlar hariç )
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler