Hoşgeldiniz, en kısa zamanda tanışırız inşallah
:cherry: :cherry: :cherry:
Arkadaşlar benim makineye sisy bar takmak istiyorum hesaplı alacağım bir yer varmı
ilker GV 650
Geç tanıştın bizlerle bu sene bayağı uzun yol aktiviteleri oldu neyse Ramazan sonu gideriz yine bir yerlere doğru.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
malesef öyle oldu ama o kadar da geç kalmış sayılmam herhalde
ilker GV 650
hoş geldin hayırlı olsun motorun ..tekerin düz bassın
eyvallah teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 PM ----------
ömer selam
ilker GV 650
hocam gelirim inşallah. ama benim ev hali belli olmuyor. son ana kadar süpriz olsun. ama siz koordinatları bana gönderin. bakarsın bir kilo leblebi ile çıkar gelirim. hem de en hasından.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------
benim mesai bitti. mesai kabilesindemim ya. apache ye yetişmeliyim garaja. ben çıkarım haydı hayırlı akşamlar.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
program değişti cuma akşamı geçiyoruz karşıya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 PM ----------
Arkadaşlar benim makineye sisy bar takmak istiyorum hesaplı alacağım bir yer varmı
ilker GV 650
ilker GV 650
aramakla bulunmaz lakin bulanlar arayanlardır. google den bakıver abi bir de feyizoğlunda var birşeyler .
eyvallah ömerim bi bakayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 AM ----------
bu arada organizasyon cuma günü
ilker GV 650
cuma günü nereden nereye. saat. koordinat biliyorsun kordinatsız gelemiyorum yola.
cuma günü konuşuruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
buluşuruz bir yerde beraber gideriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
cuma akşamı anadolu yakası cadde de olacağız
ilker GV 650
sts deki eposta adresine bir dosya gönderiyorum. navigasyon cihazının bir faydasını daha göstermek için bir veri. kmz dosyası. direkt google earth dan açacak. bilgisayarında varsa google earth indirdikten sonra çift tıkla. direkt açacaktır. bence sen de edinmelisin bir tane. yaptığın yol sürat vs gibi bilgiler için. hani soruyorlar ya abi bu motor kaç basıyor kaç km gördün falan diye. direkt dosyayı gönderir gösterirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)