bugün sınava girdim kazanırsam motor alıcam herkez motorlarıyla gelmiş sınava bende tabi otobüsle çok koydu bana be
bugün sınava girdim kazanırsam motor alıcam herkez motorlarıyla gelmiş sınava bende tabi otobüsle çok koydu bana be
hayırlısı olsun.. hoşgeldin..
ben motor virüsünü kapıktan 10 sene sonra alabildim ilk motorumu.. para kazanana kadar bekledik..
sabreden muradına erermiş ;)
Dogin
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. 8-)
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
vallaha ben bu kışın ortasında almayı düşünüyorum büyük ihtimal alıcam
ehliyetin,alacağın motor ve siteye üyeliğin hayırlı olsun
hoşgeldin
vallaha aklımdaki motor regal raptor
selam ben suzuki hastasıyım,görüşmek isteyenlere açığım. güzel bir dostluğun başlangcı olması dileğiyle...
Dünya Birgündür O da BUGÜNDÜR.
snipper_reis hoşgeldin
bi topic açta kendine ordada hoşgeldin diyelim
dogin, hoşgeldin aramıza. madem regal düşünüyorsun toplu alım listemizi bir incele istersen.
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=3629&page=41
May the Force be with McLaren Mercedes
Aramıza hoşgeldin.Doğru yerdesin
hosgeldin..
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
İkinizde hoş geldiniz umarım sınav dediğim A2 dir yoksa açık öğretimmi hı motor konusunda seçim senin bizler sadece yorum yaparız ve yardımcı oluruz o kaddar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ben haftada en az 1 kez samsuna giderim orda gördüm zaten motoru alırsam ordan alır getiririm nakliyesi bile sorun degil çünkü ben aynı zamanda kamyonculukta yapıyorum
sınav A2 büyük ihtimal kazzanırımda direksiyondan tırsıyom
bende motosiklet sınavına gittiğimde herkes motoruyla gelmişti demek hep böyle oluyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)