kaçma benden hyocu güzel...ak saçlım..hımbılım...ben seni pençe sürmeden gözümlede severim krokodilim...
kaçma benden hyocu güzel...ak saçlım..hımbılım...ben seni pençe sürmeden gözümlede severim krokodilim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hoş geldin .Burdaydın demek
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
hoşbulduk
teşekkürler
sanırım 2010 da motor alacağım cesaretimi toplamaya çalışıyorum
hoşbulduk ismail bey
hoşbulduk gürkan beygerçekten güzel bir geziydi hepinize teşekkür ederimfındıklı+mangal bekliyorum[COLOR="Silver"]
HAYATLA DALAŞMA :)
ben de fazla eski değilim ama sanırım bana da hoşgeldiniz demek düşer
hoşbulduk çok teşekkür edrim o hepinizi çok seviyor sanırım burada güzel vakit geçirdiğini ve değerli paylaşımlarda bulunduğunuzdan bahsediyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------
sizde hoşgeldiniz[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
HAYATLA DALAŞMA :)
[QUOTE=Sultans;1725858]canımmm hoşbulduk
geçerken bir bakayım dedimherkez çok güzel karşılada herkeze teşekkür ederim
güzel vakir geçirmeni dilerim
İyi yaptın .Keyifli forumlar
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Benden daha önce üye olmuşsunuz. Eee o zaman hoş burdasınnız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)