Merhaba motordaşlar, yüreği aynı yöne atanlar.Deneyimlerin teknik bilgilerin sohbet eşliğinde paylaşıldığı ortamınıza bende katıldım. Slogan gibi oldu ama yinede tanışmadan forma dalmamış oldum...
Merhaba motordaşlar, yüreği aynı yöne atanlar.Deneyimlerin teknik bilgilerin sohbet eşliğinde paylaşıldığı ortamınıza bende katıldım. Slogan gibi oldu ama yinede tanışmadan forma dalmamış oldum...
Hoşgeldin arkadaşım...
aramıza hoşgeldınız nerden sınız kımsınız bi tanısak
Öyle sanıyorum ki forumda yeni başlayan Türkçe yi düzgün kullanma takıntısı üzerine bir arkadaş yeni nickle girip HERKEZ denemesi yapmış. Şimdi bu durumda ciddiye almama politakası güdülmeli güdülmemeli mi? Yoksa hiç okunmamalı mı?
Rover wanderer, nomad vagabond sen hoşgeldin kardeş Yannız nette baktım şimdi ben vagabond die biliyodum vegabond die de yazıldığı yerler var ama sadece çeşitli sitelere üye olmuş Türk üyelerin nickleri içinde. Birileri yanlış ingilizceyle yazılmış nicki ile her yere üye olmuş, enteresan gerçekten. Takdire şayan ve şık bir hareket.
Aramıza hosgeldin arkadasım
Bak gördün mü ayrıca burası Türkçe yi öğretme FOrumu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkezin içinden birinin de sana selamı var
bknz : ben
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hoşgeldin......................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hoşgeldin
hoşgeldin,
CANIM KIZIM HERŞEYİM
hoşgeldin.
Life is what happens when you are busy making plans
Biz yeni gelenlere pek sıcak bakmayız burda kendine dikkat et fazla takılma burlarda !!! [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------
aramıza hoşgeldin
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
[/COLOR]şaka biyana HOŞGELDİN hep bunu yapmak istemiştim
hoş geldiniz
Burgman AN650 ABS Executive
KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!!
hoşgeldin iyi yere demir attın
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Siteye hoşgeldiniz...
hoşgeldin,hoşbulduk.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)