Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

motorunuzu kullanmanıza kim engel oluyor?

Motovento
    REKLAM ALANI
    mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    Ahkam kesecek bişey yok kardeş sen o yola hiç bir eksiğin olmadan çıksan bile o ceza yazılacaksa saçların neden ağarmış diye yine yazılır merak etme. Olay bu yani konuyu çekmek istediğim herhangi bir yer yok anlayacağın.
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Peki sende o ceza makbuzunu alıp ardından mahkemeye gidip itiraz etmiyorsan söyleyecek bir sözüm yok Kardeş.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki sende o ceza makbuzunu alıp ardından mahkemeye gidip itiraz etmiyorsan söyleyecek bir sözüm yok Kardeş.
    daha nasıl açıklanır arkadaşım herkesin vekil amcası, angaralarda adamı, o davayı açacak parası, uğraşacak zamanı yok bunu çok iyi biliyo devlet babamız sonraaa daha baştan diyoki gel sen bu 90 lira cezayı öde yoksa sen hakkını aramaya kalkarsan hak yerini bulur ammaaa sana 900 liraya malolur ona göre bir kere daha düşün diye çaktırmadan aba altından sopayı görüyoruz ve lanet olsun deyip daha baştan pes deyip işimize gücümüze bakıyoruz millet olarak bunu yapıyoruz. Haa senin uğraşacak vaktin paran vb. çoksa sen ara git itiraz et
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    benim arabama her ay düzenli olarak park cezası vs. geliyor.. ve ben bu suçu işlediğimi bilsem inanın cezamı gönül rahatlığıyla ödeyeceğim.. ama yapmadım.. hatta bana park cezası yazılan sokakta park yasağı bile yok..
    gidip mahkemeye itiraz ediyorum, sonuç.. reddedildi cezayı öde.. iyi ama neden? hani benim hatalı park halinde fotoğrafım, hani türk hukuk sistemi hani adalet..

boşuna kendinizi kandırmayın, eğer hukuk sistemine hakaret olarak alıyorsanız da savunmaya niyetim yok ama bu ülkede adalet diye bişey yok.. cezaya itiraz etmek için gittiğim birimde gene polisler çalışıyor. çok afedersiniz ama it iti ısırmaz diye bi söz var çok doğru..
    yukarıda bahsi geçen 5 yıllık hukuk mücadelesini kazanan vatandaşı biraz daha detaylandırırsak.. olay yerine aracı hasar aldığı için trafik polisi çağırıyor zabıt tutmaya fakat polisler böyle bir rapor yazmaya yanaşmıyor.. bunun üzerine karakola gidip zabıt tutulmasını istiyor orada da cevap negatif.. bu durum valilikte de aynı sonuçlanıyor.. kim okadar uğraşabilecek kimin buna zamanı var allah aşkına..

avrupa insan hakları mahkemesi var üst mahkemeler var evet ama ben ülkemdeki adalet sistemini avrupaya şikayet etmeye utanırım kusura bakmayın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

buarada olur da cezanız mahkemede iptal edilirse kimse o hatalı cezayı yazan memura sen ne yaptın işini adam gibi yap demiyor sadece siz uyanık davranıp yasal süre içerisinde vakit bulup yetiştiyseniz ve biraz da şanslıysanız kazanıyorsunuz.. ama ortada yapılan yanlışı yapan kişiler hala görevinde yanlış şeyler yapmakla meşgul..

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler