motosiklet sevdalılarına ADANA'dan selamlar
Reklamlar
-
ben sertaç 22 yasında ünv öğrencisi elektronik bölümü okuyorum.7 yasından beri rus malı olan minsk kullanıyordum 94 te sıfır olarak aldığımız motorumuzu geçen yıl trafikten düşürmemizle maceram bitti bitti derken onunla olan maceramız ben motosikleti biraz hızlı biraz gözü kara kullandığm için oda aslında istem dısı oluyor çünkü motora binince herşeyi unutuyor dünyadan adeta kopuyorum şuan için yeni bir motor alamıyorum malum öğrenciyiz seneye okul bitince artık cebimizin yettiğince 200 lük bir cross düşünüyorum amcamda şuan 150 cc kanuni marka atv var motor aşkımızı onunla dindirmeye çalısıyoruz inşallah seneye bende cross bir motor alınca maceraya tam gaz devam edeceğiz umarım keyifli güzel paylaşımlarla birbirimize faydalı bilgiler aktarabiliriz herkeze çok selamlar umarım bizleride aranıza alırsınız
Reklamlar
-
aramıza hoşgeldin sertaç kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
Hoşgeldin dostum cross doğru seçim
-
-
hepinize teşekkür ederim evet hepsi nerdeyse aynı pek farkları yok ben ramzey ve zongshen zealsun düşünüyorum bakalım hayırlısı
-
01 Ağustos 2009, 13:09
-
01 Ağustos 2009, 13:20
-
01 Ağustos 2009, 13:51
Hoşgeldin Sertaç kardeşim
-
01 Ağustos 2009, 16:05
hoşbulduk sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim n-aim hoşbulduk toprağım neresindensin adananın
-
03 Ağustos 2009, 16:21
hoşgelmişsin arkadaşım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
04 Ağustos 2009, 14:12
demirgürsel hoşbulduk teşekkür erderim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler