selam ben umut 13 yaşındayım ama uzun boylu 1.70 boyu olan bir çocuğum kilom ise 64 moped,pejo mobilet lere çok ilgim var bu sene yeni bir bisiklet aldım yoksa moped alcaktım ama 2 sene sonra falan %100 bir moped kullanıcısı olacam ama şimdiden heycanlanıyorum bir java gördüğümde adama gidiyor her yerini inceliyorum motorları çokk seviyoruma ama moped lere hem ucuz hemde küçük kapasiteli ve as masraflı olduğu için çok seviyorum ama burda tanıştık bir tanede sorum olcak ben diyelim 13 yaşında moped aldım polis durdurdu alacağım moped alırsam şöle bişey olcak: http://www.itusozluk.com/img.php/990...020628/mobilet
yani o kasa türünden alcam çok küçük hacimli ve 49cc motor polisler çok sorun çıkarırmı alırsam? ve burda şanlıurfada temiz mopedler enfazla 100 evet burda çok ucuz burda 200 ile bir temiz moped alırsın, 100 ile modifiye eder javaları ağlatırısn ama ben o türden küçük motorlu bişey istiyorum sorularıma cevap yazarsanız çok sevinirim motorcu abileirme selamlar....
Not: asla çok bilmişlik taslamıyorum tabikide verdiğim bilgileri motorcu abilerim yanlışsa düzeltecektir umarım...