merhaba Mt ailesi benim adım Batuhan,arjantinli69 un oğluyum.sizleri gezilerde gördükten sonra bende babamın artçısı olarak mt ye katıldım.ben şimdilik bisikletle idare ediyorum.ilerisi belli değil acaba motorum olurmu.şimdilik selamlar.
merhaba Mt ailesi benim adım Batuhan,arjantinli69 un oğluyum.sizleri gezilerde gördükten sonra bende babamın artçısı olarak mt ye katıldım.ben şimdilik bisikletle idare ediyorum.ilerisi belli değil acaba motorum olurmu.şimdilik selamlar.
Hoşgeldin küçük arjantinli
Hoşgeldin Batuhan....
:cherry: :cherry: :cherry:
teşekkür ederim erdem ağabey kardeşim sn motorunu çok sevdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 PM ----------
teşekkürler banu abla
hoş geldin batuhan çekirdekten yetişme motorcu olursun burda şimdilik bisikletle idare edelim daha sonrasına bakarız bişeyler tabi babadan sıkı bi izin kopartmayı unutma
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hoşgeldin canım benim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
hoşbulduk gürkan ağabey bn dün çok eğlendim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------
teşekkür ederim jesse ağabey şimdilik bisiklet sonra motor
batuhan hoşgeldin canım benim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hoşgeldin Batu canım benim .Hiç bitmiyecek bir sevdanın koynunda doğmuş şanslı çocuk
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
selam batuhan aramıza hoş geldın bisikletın kaç cc merak ettim
hoşgeldin ufaklık..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Hoşgeldin
kardeşim batuhan hoş geldın babanla akşam nereye kayboldunuz öyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)