Arkadaşlar ben muğladan tıp doktoruyum. bir honda beat alarak motor hastalığına bulaştım. hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. yolunuz açık olsun.
Arkadaşlar ben muğladan tıp doktoruyum. bir honda beat alarak motor hastalığına bulaştım. hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. yolunuz açık olsun.
hoşgeldiniz.. kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
hoşgeldin o hastalığın çaresi zor be dostum tedavisi kesinlikle motor alıcaksın
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Hoş geldin.Maalasef Çaresi yok arkadaşım.Konu üzerinde ihtisas yapmış uzmanlar bile ,bir kere üstüne oturulduğu takdirde ömür boyu bağımlılıktan kurtululamadığı hakkında görüş beyan ediyorlar.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hoşgeldin.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
Merhaba Hoş geldiniz
hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz katılımcı olmanız dileğiyle...
tıp doktoru nedir yavv branşın ne tam olarak?
hoşgeldin
aramıza hoş geldınız
çaresi yok keşke benimde bir moped im olsa .....hayali bile güzel ah yaşım büyük olsa yha ........
hos geldin
hoşgeldin aramıza
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
Hoş geldiniz ,
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)