izmir den herkeze selamlar
Reklamlar
-
izmir balçovada bulunmaktayım motorum zat 150 (siyah) 2006 model hayırlısıyla ay başında ehlıyetıme kavusucam izmirdeki zat cılarla tanısmak ısterım sorunlar cozumler ıcın gezılerıde unutmamak lazım karsıyaka cıvarındakı ahmet abıye ozellıkle merhaba ızmırdekı zat dan anlıyan ustad olarak senı gorebılıyorum tam olarak dolasamadım sıteyı ama motosiklet sitesıne selamlar....
Reklamlar
-
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Hosgeldin arkadasım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
efe_84 adlı üyeden alıntı
izmir balçovada bulunmaktayım motorum zat 150 (siyah) 2006 model hayırlısıyla ay başında ehlıyetıme kavusucam izmirdeki zat cılarla tanısmak ısterım sorunlar cozumler ıcın gezılerıde unutmamak lazım karsıyaka cıvarındakı ahmet abıye ozellıkle merhaba ızmırdekı zat dan anlıyan ustad olarak senı gorebılıyorum tam olarak dolasamadım sıteyı ama motosiklet sitesıne selamlar....
hoşgeldin arkadaşım. bende ehliyetin çıkmasını bekliyorum. sence ne zaman çıkar bizim ehliyet??
-
Hoşgeldin arkadaşım
-
prolepsit:walla ağustos 1de sınawa gırcez pazartesı dosyalar hazırlanmaya baslar ya aynı hafta yada ondan sonrakı haftaya kesın almıs oluruz
gelsin artık su ahlıyet ewe kapanmaktın bunaldım walla :)
-
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
-
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
23 Temmuz 2009, 10:42
Imza mi?? Nereye Atayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler