herkese mrb arklar bende 1 ay oldu motor alalı ,ilk motorum 600f cok keyifli bişimiş bu motor olayı daha da bırakamam sanırım
herkese selmalar tekrar............
herkese mrb arklar bende 1 ay oldu motor alalı ,ilk motorum 600f cok keyifli bişimiş bu motor olayı daha da bırakamam sanırım
herkese selmalar tekrar............
iyi olmuş.yarında 2,40 gördüm dersen şaşmam ..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
http://http://www.facebook.com/home....3&id=831494170
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
o süratlere cıkmam için herhalde bi 50000 km yol yapmam gerekir diye düşünüyorum
600f lemi başladın yani ii cesaret aramıza hoş geldin kazasız sürüşler dilerim
Motosiklet mucidi
ewet 600f le basladım cok tsk ederim hoş.b
hoş geldin gerçekten iyi cesaret bende mondi 125 le başladım
Aramıza hoş geldınız insan kendını iyi tanımalı belli bır zaman sonra bu 10000 km re de bıle olur kımı zamansa iki haftada ya ben artık iyiyim diye pozitif düşünceler salgılamaya başlar işte o zaman tehlıke çanları başlar calmaya aman kardeşim çok cok iyi bile olsan dıkkat kazasız belasız keyifli sürüşler dilerım.
tsk ederim hoş.b
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------
işte bu yuzden motor un kontagını her açısımda ben amatör üm diyorum kendime ,cok tsk ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler diliyorum
Hoşgeldin ;) bende apache ile başladım 8000 km oldu 7 ay da hala 600 lük bir makineye binmeye cesarret edemiyorum, aşk böyle bir şey olsa gerek
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Allah kaza bela göstermesin. Korumasız marşa dahi basmamanı öneririm.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
h.gldn ktlmcı olmn dleiyle.ii srşlr
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
h.gldn ktlmcı olmn dleiyle.ii srşlr
ne yazıyor burada
iyice içine ettiniz yani Türkçenin
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
hepinize tsk ederim arklar hoş.b ne güzel bi foruum burası insanlar samimi sıcak tekrar tekrar tsklr
aramıza hoşgeldin arkadaş,sıkımtı yapma içimizde usta motor binicisi oldukça fazla,ustalaşman zaman almaz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hoş geldiniz 600f ile başlamışsınız cesaretinizden dolayı tebrik ederim kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
edii
Motosikleti: ZX6R Var ama bindirmiyolar
Kan Grubu: O Rh-
Neden bindirmedikleri belli iyiki bindirmiyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 PM ----------
Hoşgeldin kardeş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)