hoşbuldum aradaslar hepinize ayrı ayrı teskkür ederim umarım en yakın zamanda yuzyuze konusma fırsatımız olur keyifli olucagını düşünüyorum cümlemize kazasız ve keyifle sürüşler diliyorum
hoşbuldum aradaslar hepinize ayrı ayrı teskkür ederim umarım en yakın zamanda yuzyuze konusma fırsatımız olur keyifli olucagını düşünüyorum cümlemize kazasız ve keyifle sürüşler diliyorum
Hoşgeldin, şimdilik motora dikkat et, o seni kullanıyordur sen onu değil. Sen kullanmaya başladığında o da sözünü dinlemeye başlar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Selam, hoşgeldin aman dikkat dostum zevklidir ama tadı kaçmasın iyi sürüşler....
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Hoşgeldin, hayırlı olsun motorun.
600F topiğine de uğra mutlaka.
Arkadaşlar,
Forum siteleri bilgi paylaşımı içindir ve düzgün Türkçe ile yazılar yazılmalıdır. Forum kuralları içerisinde de vardır bu.
Sizden ricam, chatleşir gibi yazmaktansa imla kurallarına uyarak yazmamız gerekir. Chatleşmek için yeterince yazılım ve araç var zaten, bari buralarda bildiklerimizi paylaşırken Türkçe'mizi düzgün kullanalım.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Hoşbuldum arkadaşlar
yorumlarınız ve önerileriz için cok teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)