merhaba. adım berkant. 19 yaşındayım. burada bulunmaktan dolayı heyecanlıyım. aradığımı bulacağıma en ufak şüphem yok.. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
merhaba. adım berkant. 19 yaşındayım. burada bulunmaktan dolayı heyecanlıyım. aradığımı bulacağıma en ufak şüphem yok.. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
Aramıza hoşgeldin kardeş sanada kazasız belasız sürüşler
Hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldin edirne mt grubundaki tekirdağ mt grubundaki arkadaşlarla tanışmanı tavsiye ederim.. oralardada bir sürü arkadaşımız var. tekirdağdan Selamlar.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Arkadaşlar herkese selam istanbuldan aranıza katılıyorum hyosung yetkili servisi ve bayisiyim hyosung ile sorunlarınızda yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarım
Hoşgeldin Berkant kardeş...
hoşgeldin berkant
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
hoşgeldin diledikelrini bulman ve kavuşman dileğiyle.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
hadi hayırlısı hoşgeldin
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
hoşgeldin Edirne nin neresinden
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
hoş geldin berkant.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)