Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese selamlar

REKLAM ALANI

Öncelikle herkese merhaba.Siteyi yeni keşfettim ve üye oldum buradan diger arkadasların da yardımıyla çok şey ögrenecegime merak ettigim şeylerin cevabını bulacagıma eminim.Motor sevdası küçüklügümden beri vardı üstünden inmek istemezdim.Tekrar kanıma girdi bu motor sevdası en son kaza yaptıktan sonra tabiki scooter tarzı motor ile bidaha binmedim ama şimdi kendime bir gezinti motoru alıp güvenli ve dikkatli aynı zamanda sayenizde bilgili olarak farklı şekilde motor sporunu kültür edinmek istiyorum.BUrada ilk ögrenmek istiyecegim şey açık konuşmak gerekirse 5 milyar civarında param var ve önümüzdeki yaza kadar üstüne koyup kendime bir motor almak ve onu hayatımın bir parçası yapmak istiorum.Ama genelde scooter tarzı motor kullandıgımdan dolayı alacagım motoru rahat kullanabilirmiyim zorluk çekermiyim hangi markayı önerirsiniz tarz olarak tabikide cruiser sizden bilgi almak istiyorum şimdiden herkese teşekkür büyüklerim tavsiyelerini bekliyorum herkese kazasız belasız sürüşler hoşçakalın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Hoş geldin.
    Zevk alarak biniceğin gözüne hitap eden bir motor al.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Aramıza hosgeldin; Doğru adrestesin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    ==Honda CBR 600F Tricolour==
    kardeşim hoşgeldin...5000 varsa ve hemen alacaksan sağlam bi regal raptor 250 lik öneririm ayrıca korkma ayrıca scooter sürdüm diye zaptedersin aleti alışırsın.....ben mesela sürmeyi 250lik kanuni tigerda öğrendim...daha da biriktirecem diyorsan intruder yada marauder e kadar yolu var çok rahat ve güven veren aletlerdir......

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Hoşgeldiniz katılımcı olman dileğiyle...

Motosikleti
    yok
    hoşgeldin.
    Life is what happens when you are busy making plans

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    hoş geldin.illede scootor istiyorsan o fiyatlara kaliteli 2.el maxi scootor bulabilirsin.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

hoşbulduk hepinize saolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler