Merhaba arkadaslar ben özgür 16 yaşındayım motor hakkında zerre kadar bilgim yok ama motora karşı ilgiliyim ilerde kullanmayı düşünüyorum burdan sizinde sayenizde bilgi edinip kendimi geliştireceğimi düşünüyorum bu kadar işte..
Merhaba arkadaslar ben özgür 16 yaşındayım motor hakkında zerre kadar bilgim yok ama motora karşı ilgiliyim ilerde kullanmayı düşünüyorum burdan sizinde sayenizde bilgi edinip kendimi geliştireceğimi düşünüyorum bu kadar işte..
hoş geldin arkadaşım.o zaman forum sayfalarını bol bol okuyarak işe başlayabilirsin.MT de ne ararsan var bu nu unutma.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Hoşgeldin kardeşim...
hoş geldın kardeşim doğru adrestesın önce bılgi sahıbı olmana sevındım iyiki sende hevesım var ne marka alayım demedın
Hosgeldin ; bütün forumu okumaya baslarsan herşeyi öğrenirsin Biz de senin gibiydik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşgeldin.
Life is what happens when you are busy making plans
Hoşgeldin...
:cherry: :cherry: :cherry:
hoşgeldin..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Hoşgeldiniz...
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
Hepiniz sağolun hoşbulduk..
hoşgeldin....
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)