03 saniye önce üye oldum umarım faydalı bilgiler edinirim motoru çalıştırmak gibi hhehehe )
03 saniye önce üye oldum umarım faydalı bilgiler edinirim motoru çalıştırmak gibi hhehehe )
Hoş Geldin
hoşbuldum teşekkür ederim..
Hoşgeldin arkadaşım
Motorunun markası ne? nesi var?
Sen kimsin neredensin necisin ne iş yaparsın
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
motor değil scooter yeni aldım bişi yoktur da casaret edip kullanmam gerekiyo sanırım biara belki biraz bilgi alırım diye üye oldun bakınıyorum fakat herkes uzman burda
Evet kullan bence..
Fakat biyere takıldım scooterda motordur sonuçta 2 teker
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Slm aramıza Hos geldın umarım ıyı vakıt gecırırsın.
Tenha ve sakın bır yerde motosıklet kullanmaya basla, kasksız cıkma iyi geceler
Hoşgeldin, bir müddet bırak scooter seni kullansın, 1-2 gün sonra sen kullanmaya başlarsın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
haydi bakalım hayırlısı alışırsın hatta bağımlılık yapar bende 2 yıl önce scoter almıştım fazla binmem diyordum 2. motoru aldım 3. sü de yakındır da garajda yer kalmadı.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Master of Davar
buyur [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 PM ----------
teşekkür ederim hepinize..
henüz pek kullandım sayılmaz bir iki başarısız denemem oldu :/ birden hızlanıyorum korkup duruyorum :/ öğrencem inşallah
değişikmiş
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
değişik olan ne ?
bence değişik olan bişey her mesaja cvp vermiş olmana rağmen mesaj sayının bnm monitorumde "0" gözükmesi
hoşgeldin foruma
ya biraz karıştırdım sanırım cvp yazmaya çalışıyorum hep alıntı oluyor :/
yeni üyeyim idare edin
hoşbuldum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
hee bende de 0 görünüyor
nickinizin anlamı nedir meloas kardeş?
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
melo köpeğimin adı as aslının ilk 2 harfi benim adım yani
esrarengizmiş
hee o açıdan pek bakmadım ben daha çok atıyım bişi işte açısına takılmışım :D
hoşgeldiniz.MT nin faydasını cok göreceksin
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)