bi film dönüyo ya burda hayırlısı bakalım
bi film dönüyo ya burda hayırlısı bakalım
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
hoşgeldin .....bak demedi deme
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
hoşbuldum.. tşk ederim..
hoş geldin aramıza iyi vakit geçirmeni umarım.ama mesaj cevapların var fakat rakam hayla sıfır neden acaba.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bilemiyorum nedenini bi sorun var düzelir herhalde..
tşk ederim..
Hoşgeldin, hayalet üye). Umarım bir an önce alışırsın...
hayalet üye hehehe ilahi hoşbuldum
hoşgeldin bi sorun yok tanışma topiğine yazınca mesaj sayın artmıyo diye biliyorum
'ExTReMa'
Hoşgeldiniz. Tanışma bölümüne yazılan mesajlar , mesaj sayınızı arttırmaz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
aramıza hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun
ilk tanışma topiklerinde yazılan mesazlar 0 olarak görünür toplam mesaj sayınızı etkilemez
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hayaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet iğrenç oldu farkındayım
iyi ozaman hoşgeldin yakınmışız....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
ne tarz bi scooterınız var meloas kardeşim?
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
hoşgeldin.. ama burdan okuduklarınla scooterını kullanamassın pratik yapman gerekiyor...bin tepesine uğraş,,düşe kalka öğrenirsin
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
bin üstüne dur kalk yap boş bir arazide durmadan önce. sonra düz git gel. sonra sola doğru 20 tur daire yap. sonra sağa doğru 20 tur daire yap. tekrar et.
ehliyetin varsa bundan sonra pazar sabahları kimseler yokken sokaklarda gez.
sonrası gelir... (diyorum haddim olmayarak)
bence korkman iyi bir şey. Fazla cesaretli olursan, acemiliğinde yaşayacağın en ufak kötü hatıra motordan soğumana neden olur.
hoşgeldin meloas...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)