kararsızım fikir istiyorum
-
22 Haziran 2009, 19:07
slm arkadaşlar ben yeni üyelerden sayılırım bir konuda fikrinize,bilginize ihtiyacım var ben motosiklet almaya karar verdim ikinci el bir honda innova125 denk geldi almayı düşünüyorum. ilk motosikletim olucak Allah izin verirse rahat kullanırmıyım. onda alışmak yeterli kıvraklıgı kazandıktan sonra büyütmek istiyorum ilerde.sizce alayım mı yoksa tam otomotik bişeymi bakayım. çok kararsız kaldım. yardımlar için şimdiden tşkler..
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 19:32
Yarı otomatiklerle baslanabilir; yalnız ilk deneyimi Scooter ile yasaman fikrindeyim...
Aramıza hosgeldin..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
22 Haziran 2009, 19:33
innova zate otomatink fites değil mi müdür?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Haziran 2009, 19:36
İnnovaları yarı otomatik vitesli biliyorum ben.. Yani debriyajsız vitesli
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
22 Haziran 2009, 19:38
cakalaz adlı üyeden alıntı
Yarı otomatiklerle baslanabilir; yalnız ilk deneyimi Scooter ile yasaman fikrindeyim...
Aramıza hosgeldin..
%100 katılıyorum.Buarada Aramıza hoşgeldin
-
22 Haziran 2009, 19:39
tamam evet, cup tarzıymış. bence direk manuel vitesli bir makinedende başlanabilir. uyum süreci biraz daha uzun olur ama. innovada olur, çok fark yapmaz, hayırlısı olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Haziran 2009, 19:43
aramıza hoşgeldin.. ilk motorun öğrenmek amaçlı olacağından scooter ile başlamanın daha doğru olacağını sanıyorum kendimden biliyorum kullanmanın en iyi püf noktası dengeni doğru yerde orantılı tutman için sana daha çok faydası olacaktır.
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
22 Haziran 2009, 19:46
Öncelikle aramıza hoşgeldin İlerde büyütmeyi düşünüyorsan innova senin için biçilmiş kaftan olur en azından ayağın vites değiştirmeye aşina olur .Bence bir müddet innovaya binip daha sonra kendini hazır hissedince 125 cc debriyajlı bi makinayla devam edebilirsin...
-
22 Haziran 2009, 19:50
scooterlarda denge ve manevra vitesli motorlara göre daha kötüdür 125 cc vitesli motorla baslayabilirsiniz hep scooter kullanmak isterim derseniz o sizin kararınız onunla baslayın ve devam edin....Ancak 2-3 binmeden sonra scooterdan sıkılırsınız rampalarda yetmez trafikte sinek gibi kalırsınız direk 125cc ybr alın doya doya uzun süre binin....sadece ulasım amaclı kullanmak istiyorsanız İnnova en dogru secim sanırım hem guclu hemde yarı otomatık hemde saglam ....
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
22 Haziran 2009, 20:03
-
22 Haziran 2009, 20:06
innova güzel bi motordur ama kendinizi küçümseyip "otomatikle mi başlasaydım acaba?" diye düşünmeyin. daha önceden otomobil (ve bisiklet) tecrübeniz varsa hiç zorlanmadan manuel vitesli motosiklet kullanabilirsiniz
-
22 Haziran 2009, 20:12
destek ve fikirler için tşkler bisiklete çok bindim,araba ve motosiklete sadece ehliyet alırken bindim niyetim vitese alışmak o yüzden vitesli olsun istiyorum ama yarı otomatik bir motosiklet kullanmadım endişem ondan ama içimdeki motosiklet aşkı hepsini zamanla kullanırım gibi hissettiriyor . ben yinede kararımdan vazgeçmeyeyim en güzeli bir iki gün sıkıntı çekerim sonra tam anlamıyla alışırım inş. Aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize tşkler HOŞBULDUM..
-
22 Haziran 2009, 20:45
-
22 Haziran 2009, 23:02
Tşkler alalım Allahın izniyle...
Ben rüzgarı değil,artık rüzgar beni takip etsin.....
-
23 Haziran 2009, 00:06
Scooter al..Nedeni İnnova birazcık daha dikkat isteyen bir motor ilk acemiliği scooterla at sonra innova
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
23 Haziran 2009, 00:14
Vitese alışmak istiyorsan güzel bir seçim. Dİkkat isteme olayı bütün motorlar hatta her türlü araç için geçerlidir. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
-
23 Haziran 2009, 20:00
hondateam34 adlı üyeden alıntı
%100 katılıyorum.Buarada Aramıza hoşgeldin
aramıza hoş geldin.aynen innova tam sana göre gibi gözüküyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
23 Haziran 2009, 20:09
Başlangıç için scooter alan biri olarak yazıyorum, biraz motorlu taşıtlara yatkın biriysen hiç düşünme vitesli al.
Neden mi? Alacağın vitesli alet 125 ya da 150 lik olacak muhtemelen. ona göre de çok ağır bir motor olmayacak. onda fazla gaza gelmeden haddini bilerek başlarsan vitesi öğrenirsin. sonra alacağın 250 ya da 600 cc motora geçtiğinde sıkıntı yaşamazsın.
Ancak scooter alırsan, bir sonraki motorunun da 150 cc den fazla olmasını isteyeceğini de hesaba katarsak biraz seni uğraştırır. kullandığın ilk vitesli motorun 250 ya da 600 cc olması yani.. Ha olmaz mı. olur. Bisiklete binmeden 1000 cc nin üzerine çıkan adam biliyorum. ve hala ölmedi..
-
23 Haziran 2009, 20:19
Güzel seçim ideal bir motor.Hem az yakar hemde sağlam.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
23 Haziran 2009, 21:36
Vites konusu tamam ona karar verdim tek endişem yarım otomatik bi motosiklet hiç kullanmadım ona alışmam zor olurmu diye.çünkü ben hem kendimi hem kesemi hazırlayınca ilk işim tam hayalimdeki motsikleti almak olucak Allah izin verirse.scooterı hiç düşünmedim tam otomatik bile olsa cup tipi bişey istiyorum ama bi bayan olarak yarım otomatik motosiklete alışabilirmiyim bilmiyorum. Belki yarım otomatik debriyajlı motosiklete göre daha kolaydır bilmiyorum. Anlaşılan ben yaşayarak görücem(inşallah kazasız )
Ben rüzgarı değil,artık rüzgar beni takip etsin.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler