kararsızım fikir istiyorum
-
23 Haziran 2009, 23:11
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 23:16
Bence manual vites bir motor al.
Yoksa vitesliye geçtiğinde tekrar acemilik yaşarsın diye düşünüyorum haddim olmayarak.
-
24 Haziran 2009, 00:48
tşkler motosikletin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum anlaşıp işi tatlıya bağlasak süper olucak bekleyecek gücüm kalmadı artık.her motosiklete imrenerek bakıyorum ufaktan ufaktan alıp başlamak lazım.daha yollar bana ben yolara alışıcam e bide rüzgarında bizi tanıması lazım....
Ben rüzgarı değil,artık rüzgar beni takip etsin.....
-
26 Haziran 2009, 15:33
gözüne kestirdiysen gerisi önemsiz.
balıkesir, istanbul gibi zorlu trafiğe sahip olmadığı için hem motoruna çabuk alışırsın hem de trafiğe.
-
26 Haziran 2009, 17:47
inşallah zorlanmadan herşey hallolur gözüme kestirdiğim motosiklet başka ,almak üzere oldugum başka aslında .. Ama hayatın da bir gerçegi var emeklemeden yürünmüyo sabırlı olmam lazım dimi
-
26 Haziran 2009, 17:50
kafa karıştırmak istemem ama bence vitesli motosikletle başlamalısın . scooter dan yarı otomatiğe ordan vitesliye falan hiç gerek yok bence .
-
26 Haziran 2009, 17:54
eftelya adlı üyeden alıntı
kafa karıştırmak istemem ama bence vitesli motosikletle başlamalısın . scooter dan yarı otomatiğe ordan vitesliye falan hiç gerek yok bence .
aynı fikirdeyim.
-
27 Haziran 2009, 20:38
ilk motorun öğrenmek amaçlı olacağından scooter ile başlamanın daha doğru olacağını sanıyorum ayrıca aramıza hoş geldin
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler