Selam ben bursadan ertan 18 yasındayım. tuning ve motor tutkunuyum arkadasım onerdı her turlu bılgı v.s oldugunu soyledı. herkese ıı forumlar
Selam ben bursadan ertan 18 yasındayım. tuning ve motor tutkunuyum arkadasım onerdı her turlu bılgı v.s oldugunu soyledı. herkese ıı forumlar
Hosgeldın arkadasım ...bu sıteden yararlanamamak mumkun degıl her seyı bulursun...paylasımcı olman dılegıyle tekrar hosgeldın..sefa getırdın..
hoşbulduk
Aramıza hosgeldin canım; Kalıcı olman dileği ile...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkadaşlar bende aranıza yeni geldim ilk mesajım olucak ya bi sorunum var ben konu başlı nasıl açıcam yapamıyorum bir konuda sizlerden fikir almam lazım ....şimdiden tşkler
hoş geldin ertan evet gerekli bir çok bilgiye buradan sahip olabilirsin kalıcı olman dilegiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------
forum dan tanışma bölümüne girip yeni konuyu tıklıcaksın o kadar ilk kezmi forum sitesine üye oluyosunuz
Motosiklet mucidi
tşkler ben bir deneyeyim ilk defa bir yere bu kadar takılı kaldım ve aklıma takılanları danışmak istiyorum...
hoşgeldin..
işte buna dokunma !!!
hoşbulduk ii forumlar
hoşgeldn arkadaşm bn de yarım saat önce gelmiştm )
hoşgeldin.. ´
hoşgeldin doğru yerdesin.
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Hoşgeldin arkadaşım...
bende honda team denİM:D:D hondam günü temmuz 19 da draglar var arabaya 3-5 bısıler yaptık dereceye gırerız ıns
hoş geldin aramıza.kazasız sürüşler dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)