hoşgeldin yinge
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
MT ailesine hoş geldin şunu itiraf etmem lazımohhh be iki sevgili birşeyi motosikleti bile paylaşıosunuz keşke benimde böle bi sevgilim olsa dior insan nese size bol mutluluklar bol km ler bu bulunduğunuz durumu bitirmeyin bakın şekil 1A ben benim elime geçmiyor işte
Yenge hoşgelmişsin
Çako hadi hayırlı olsun sanada 7/24 takip
Keçime de sevgilerimle
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
en iisini yapmısın...çiftler arasında böyle şeyler olur elbet..alttan almak ve alayışla karşılamak gerekir...sende öyle yapmısın..tebrik ederim...
inşallah düğün konunuzu da görürüz...Allah bi ömür boyu mulu etsin..
işte buna dokunma !!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[QUOTE.Aranızda olmak güzel yalnız aşkımın zarar görmesinden cok korkuyorum fakat ne yaptıysam motor sevgisini bitiremedim ve motor almasını engelleyemedim.
Yalnız değilsin onu öyle kabul etmekten başka yapıcak bişeyin yok
hoşgeldin bu arada
'ExTReMa'
Yenge hoş geldin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
dodo bu durumda sana yeni motorunu alan biri olarak zan altında kalıyorum sanırım
ahahha (=
yenge hoşgeldin bu arada
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Hoş geldin Cakakız, Eşim ile aynı konumdasınız ama ben daha alamadım inşallah alcam... Sende engel olmaya çalışma olamazsın destek olmaya çalış
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
genelde aşısı ve tedavisi bulunamamış bir virus oldugundan , onla yaşamaya katlanacaksın
Vayyyy ; TUEM - EXTREMA
Emrah cım ; noluyo böyle ; bayanlar dayanısmaya mı giriyo ne
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yenge Hoş geldin. Motosiklet aşısı tutmuş tamamdır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Üyelik adlarınız bana daha önce üye olan bir çiftin nick benzerliğini hatırlattı.
By Mükemmel - Bn Mükemmel
http://www.motosiklet.net/forum/memb...mel-42295.html
Aramıza hoşgeldin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)