Merhaba arkadaşlar ben Görkem Kayahan 19 yaşındayım.İzmir bornovalıyım ve tam bir chopper hastasıyım işe ucuzundan başlamakla birlikte Eylül 2008 gibi bi skygo 250 cc aldım.Bu zamana kadar beni hiç yolda bırakmadı.Celal Bayar Üniversitesi'nde inşaat okuyorum dolayısıyla sürekli manisa(turgutlu)-izmir arası gidip geliyorum.Çin malı deyip geçseler de ben motorumdan acayip memnunum karizması olsun çok hız yapmaması olsun süper xDBu forum mükemmel ne zaman google'a bişey yazıp arasam motosiklet.net çıkıyo karşıma bende üye olayım dedim,forum süper,tecrübeli arkadaşlar var,acemilere yardım etmeleri mükemmel bişey.Bende 1 seneye yakın 250 lik skygo chopper kullanmama rağmen ne biliyosun deseniz çat pat x) bende acemiyim anlayacağınız.Forumdan takip ettiğim kadarıyla izmir mt ortamı çok güzel videolarınızı fotoğraflarınızı takip ediyorum ama artık bende aranıza katılmak istiyorum.İZMİR MT'e girmek istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilecek bi arkadaş var mı acaba yazı uzun oldu biraz şimdiden tamamını okumaya tahammül eden ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım