Selam Olsun Sizlere (Uzun bir pasiflikten sonra)
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 01:21
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 01:51
motorlu olarak tekrardan hoşgeldiniz ve hayırlı olsun ....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
07 Haziran 2009, 09:39
Cok naziksin, tesekkur ederim. Kitabim 3. baskiyi kismetse bu ay yapacak, hayirlisi olsun. Yeni motorunu gule gule kullan, "her zaman tam kusam" unutma... Basarilar dilerim...
-
07 Haziran 2009, 09:41
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
-
07 Haziran 2009, 09:57
Hayırlı olsun motosikletin ..Güle güle bin...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
07 Haziran 2009, 10:03
mrock adlı üyeden alıntı
motorlu olarak tekrardan hoşgeldiniz ve hayırlı olsun ....
hoşbulmuştum ve hoşbulduk teşekkürler.
Donald_Duck adlı üyeden alıntı
Cok naziksin, tesekkur ederim. Kitabim 3. baskiyi kismetse bu ay yapacak, hayirlisi olsun. Yeni motorunu gule gule kullan, "her zaman tam kusam" unutma... Basarilar dilerim...
tabi tabi abi "her zaman tam kuşam" "Relaks!" teşekkürler abi
sizin de hayırlı olsun 3. baskı çok başarılı ve bilgilendirici bir kitap.
m.s adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
Teşekkürler abi, Herkese allah kaza bela vermesin....
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun motosikletin ..Güle güle bin...
çok teşekkürler...
-
07 Haziran 2009, 10:16
aramıza hoş geldin yeniden... motosikletinle daha aktif bir katılımcı olacaksındır..resimleri görmek isteriz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Haziran 2009, 10:32
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aramıza hoş geldin yeniden... motosikletinle daha aktif bir katılımcı olacaksındır..resimleri görmek isteriz....
teşekkürler aktifiz artık
fotolarıda ekledim....
-
07 Haziran 2009, 10:35
Canavar gibi duruyor maşallah .Nazarlık gibi bir şey tak.Bence.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
07 Haziran 2009, 10:44
fotolar çok güzel... kitabı okumadım ama şimdi okumak için ilk fırsatta alıp okuyacağım...... seni böyle etkilediyse yeni nesillere ileteceğiz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Haziran 2009, 10:45
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
fotolar çok güzel... kitabı okumadım ama şimdi okumak için ilk fırsatta alıp okuyacağım...... seni böyle etkilediyse yeni nesillere ileteceğiz....
Kırmızıda göstermiş hani.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler