Benim adım Erhan. Hatay/İskenderun'dan katılıyorum. Şuan ki yaşım 19 Allah'ın izniyle scooter alarak başlayacağım bu işe. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, Allah'a emanet olun. Kazasız belasız dikkatli sürüşler.
Selamu Aleykum ve Rahmetullah.
Benim adım Erhan. Hatay/İskenderun'dan katılıyorum. Şuan ki yaşım 19 Allah'ın izniyle scooter alarak başlayacağım bu işe. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, Allah'a emanet olun. Kazasız belasız dikkatli sürüşler.
Selamu Aleykum ve Rahmetullah.
Aleykümselam hoş geldin aramıza katılımcı olman dileğiyle .İnşallah en kısa zamanda hayalindeki motosiklete kavuşursun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ve aleyküm selam
hoş geldin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Aramıza hosgeldin arkadasım ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aleyküm selam erhan hoş geldin aramıza. Bildiğim kadarıyla hatay da motosiklet baya yaygınmış. Umarım sen bilinçli kullanıcılardan olursun
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
ve aleykümselam erhan dostum hoş geldin inş. istediğin motora kavuşursun...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
ve Aleyne Aleykum Selam ve Rahmetullahi ve Berekatu....
Hosgeldin sefalar getirdin...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ve aleyküme selam.... Sen de Allah'a emanet ol.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)