heeeyt be bende geldim 16 yaşındayım lise 3e geçtim 3 motorum var ve ehliet alcağım günü zincirle çekiyorum herkese slmlar kendinnize iyi bakın
heeeyt be bende geldim 16 yaşındayım lise 3e geçtim 3 motorum var ve ehliet alcağım günü zincirle çekiyorum herkese slmlar kendinnize iyi bakın
muhahahaha
hoşgeldin motoberk
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
motoru yokmuş alt kattaki yatan motor ne o zaman alla alla söylemiştim sana ayrıca onun motorunu arabaya taktığımı hatırlasan bi
abi sen motosikletin motorunu arabaya mı taktın?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ewt yaw ama üzülme bi motor daha war motosiklete takılmayı bekleyen
allah bilir o da araba motorudur
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldin 3 tane motoru varmış ne dir onlar da örenelim ehueuehe
:bestmt:
motoberk hosgeldin
hoşbuldum arkadaşlar
motoru babamın yaptığı bir arabaya taktım daha hızlı gitmesi için
motorlarım da 1972 jawa 250 1965 suzuki B100 ve yine kendi yaptığımız olan mobilet tarzı bir motor
peki herhangi biri hareket ediyo mu?
danger0 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin...
kendi yaptığımız dışında diğerleri hareket ediyo çalışarak diğerinide itersen hareket ediyo
zuhahahah olm eyik kopmuyş bu arada...
arkadaşlar ben motor sürmeyi MOTORberk in jawa da öğrendim.. haksızlık etmeyin çocuğa
Hoşgeldin.
bu kadar heyecanlanmasan
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)