selam motosiklet sever arkadaşlar bende aranıza katıldım,bilgi paylaşım arkadaşlık,sohbet için.tüm motorcu arkadaşlara kazasız belasız günler dilerim.
selam motosiklet sever arkadaşlar bende aranıza katıldım,bilgi paylaşım arkadaşlık,sohbet için.tüm motorcu arkadaşlara kazasız belasız günler dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
merhaba hoşgeLdin bende yeni üyeyim henüz :} istersen kendin hakkında bişeyLer yaz
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
hoş bulduk teşekkür ederim.88 den beri motor kullanıyorum.istanbul trafiği malum araba kullanamaz olduk artık motora devam misali.yazın zevki bir başka çıkıyor motor üzerinde rüzgar karşıdan esince yok böyle bir güzellik bence.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Hoş geldin kardeşim....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hoş geldin...
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
Hoş geldin.
Güzel vakit geçirmeni, faydalı bilgiler edinmeni diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Hoşgeldin... Keyifli formlar dilerim....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
hoşgeldin.
kendime ve sana hoşgeldin diyorum. (Bende bir tanışma topiği açayım.)
hoş geldin arkadaşım .....doğru yerdesin emin ol....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)