Öncelikle Tüm MT Ailesine Slmlar Dilerim.Bu Siteyi 3 Yıl Kadar Ziyaret Ediyorum Sizlere Katılmak Bu Güne Nasipmiş Açıkcası Motorum Olmadan Üye Olmak İstemedim İstanbul/Beykoz/Çavuşbaşında Oturuyorum Kadıköyde bilgisayar teknik servisliği yapıyorum bu konudada yardımcı olurum herkese Antientel(Hasan)'ın arkadaşıyım İşe Girmeden Önce Çok Araştırdım Yamaha ybr ye niyetlendim ki sonradan tvs apache gündeme geldi ötv ve kdv indirimide olunca 2009 model motosikletimi peşin 3.350 anahtar teslim 12 ay taksit vade farkıyla 3.850 tl ye almış bulundum gayet memnunum titreşim olayı var cbf 150 daha rahat ama seri değil bunlarıda almayı düşünen olursa diye yazdım Ayrıca ilave ediyim motorla ilk kazamıda yapmıştım yağmurda durmadı öndeki halk otobüsünün altına girdim motor pert diye düşünürken kaldırdığımda sadece sağ ayna kırılmıştı evdekiler anlamasın diye rtr 160 lık çif aynayıda değiştirdim 30 tl ye lafıda fazla uzatmayalım allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip eylesin tekrar herkese merhaba