Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ben de katıldım aranıza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Touring
    HOŞ GELDİN HERKEZ AYNI AMAÇ İÇİN BURADA BİŞEOLMAZ KAFANI YORMA İSTEDİĞİNİ SOR BİRİLERİNE BİŞELER SORMAK İSTİYORSAN AVATAR (RESMİNE TIKLA) ORADAN KİŞİ LİSTENE EKLE İSTEDİĞİNİ MSN Sİ DE ORDA OLUO İSTERSENDE MSN DEN KONUŞ BÖYLELİKLE İSTEDİĞİN BİLGİYE ULAŞIRSIN BEN ŞAHSEN ÖYLE YAPTIM HATAY-Dörtyoldan SELAMLAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin aramıza katılımcı olman dileğiyle ... istediğini sorabilirsin birisi muhakkak cevaplar..
    Çok teşekkür ederim abi. Hatta ilk sorumu sana sorayım.Honda Cbr ile Cbf arasında ne fark var?

Motosikleti
    Touring
    Alıntı karasahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim abi. Hatta ilk sorumu sana sorayım.Honda Cbr ile Cbf arasında ne fark var?
    senin amacın ne yani motosikleti ne amaçla kullanacan.seçimin nedir ufak hacimli naked mi,cross mu,racing mi arıyon ona göre cvb verelim.

Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin amacın ne yani motosikleti ne amaçla kullanacan.seçimin nedir ufak hacimli naked mi,cross mu,racing mi arıyon ona göre cvb verelim.
    Abi ben yeni başlayacam(vitesli).Şehir içi ve şehirler arası olarak düşünüyorum.Başlangıç için başka alternatflerde düşünebilirim.Şimdilik sadece fikir aşamasındayım.Ehliyetle birlikte yeni motora geçmeyi düşünüyorum...

navier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı morveotesi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ajdarı tanıyonmu oda Makina muhendısı tekirdagdan
    Tanımıyorum ama tanışırız forumda nasıl olsa. Karaşahin kardeşim sen de bir topic açsaydın keşke. Mesajlar karışıyor da

Haklısın abi laf lafı açar gibi bir şey oldu.Konu uzadı.Özür dilerim...

navier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Haklısın abi laf lafı açar gibi bir şey oldu.Konu uzadı.Özür dilerim...
    Yok Karaşahinim özür dilemene gerek yok. O anlamda söylemedim

Motosikleti
    chopper
    hoşgeldin arkadaşım
    [B]joker[/B]
    [B]live to ride-ride to die[/B]

Motosikleti
    Touring
    Abi ben yeni başlayacam(vitesli).Şehir içi ve şehirler arası olarak düşünüyorum.Başlangıç için başka alternatflerde düşünebilirim.Şimdilik sadece fikir aşamasındayım.Ehliyetle birlikte yeni motora geçmeyi düşünüyorum...

benim yercihim cross lardan yana niyemi;tecrübelerim
    1)türkiye yolları bom bok.uzun mesafelerde eğer yol kısmen bozuksa veya tamammen bozuksa bi süre sonra sert motorlar naked vs motorlar rahatsız eder.
    2)cross ların şanzımanı farklıdır diğer motolara göre yumuşaktır.motorun m 'sinden anlamayan biri bile motoru ilk kalkışta södürmez.
    3)diğer motorlardan 1 farkı vardır,her motorun gittiği yerden gider ama cross un gideceği yolda hiçbir motor gidemez veya duruma göe zorlanır veya biyerlerinden ses gelmeye başlar cross ta bu yoktur.
    4)grenajları yumuşaktır esner kolay kolay kırılmaz.
    5)özellikle profesyonel olmayan çin cross ları nın parçaları ucuzdur ve kolay bulursun.
    6)genellikle şahsen dikkat ettiğim özelliklerden bitanesidir.ön-arka disk frendir buda bi süe sonra uzun yolda yorulduğunda sende güç kalmadığında frene asılamadığından bazı ani durumlarda dokun ma ile frenaj sağlar buda şu demek kaza riski azalır.ayrıca frenlere su gelse bile disk frenle de kolay kolay fren tutmamazlık olmaz.
    benim yazacaklarım bunlar aydınlattıysam ne mutlu bana eğer bana uyupta cross alırsan sonrada memnun kalmassan pişman olursan sövmek serbest bu arada tavsiye ettiğim modeller skyteam st 200,zealsun gy 200,asya gy 200-eğer durumun iyiyse yamaha dt 125 r

[FONT="Arial Black"][SIZE="5"][COLOR="Red"]benim yazacaklarım bunlar aydınlattıysam ne mutlu bana eğer bana uyupta cross alırsan sonrada memnun kalmassan pişman olursan sövmek serbest

Ne demek abi olur mu öle şey . Çok teşekkür ederim yazdıkların için ama süpersport a olan merakım dan mı bilmiyorum ama onun üzerinde yoğunlaşıyorum...

achilesos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    hoşgeldin sefa geldin

Motosikleti
    Ybr
    hoşgeldin

Motosikleti
    tiger800
    evet ayni benim gibi bi arkadas :D

hos geldinn benimde motorsikletim yok (az kaldi almama)
    kimse ne işin var burda demedi:D

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    hoşgeldin arkadaşım kalıcı olmanı dilerim
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Touring
    [QUOTE=karasahin;1571785][FONT="Arial Black"][SIZE="5"][COLOR="Red"]benim yazacaklarım bunlar aydınlattıysam ne mutlu bana eğer bana uyupta cross alırsan sonrada memnun kalmassan pişman olursan sövmek serbest

Ne demek abi olur mu öle şey . Çok teşekkür ederim yazdıkların için ama süpersport a olan merakım dan mı bilmiyorum ama onun üzerinde yoğunlaşıyorumozaman sahibinden.com sitesine gir,ordan racingler bir bak istersen

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    aramıza hoşgeldiniz arkadaşım.

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Hoşgeldiniz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)